Shelter Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου Χθες ήμουν σε γνωστό/άγνωστο ραμενάδικο του κέντρου (κλαυθμώνος). Δεν τράβηξα καμία φωτογραφία καθώς δεν με βλέπω να ξαναπηγαίνω ούτε για πλάκα. Μεταφέρθηκα ενα στενό πιο κάτω σε ανερχόμενο πουλ μούρ νεο-σουβλατζίδικο γνωστού τηλεσέφ, όπου είχε split κατάλογο ευτυχώς classical/neoclassical και πήγα να παίξω στα κλασσικα γιατι γενικά έχω ευαίσθητα νεύρα. Καλό αλλά τίποτα εξαιρετικο. Η συμβολή μου στην Ιαπωνική κουζίνα με ενα διαφημιστικό αλλαντοποιίας 1 Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Άγιος Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 36 λεπτά πριν, Shelter είπε Χθες ήμουν σε γνωστό/άγνωστο ραμενάδικο του κέντρου (κλαυθμώνος). Δεν τράβηξα καμία φωτογραφία καθώς δεν με βλέπω να ξαναπηγαίνω ούτε για πλάκα. Πες μας τι δεν σου άρεσε, είναι τελικά το ραμεν νεροζούμι όπως φημολογείται? kavagio for strings Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2 λεπτά πριν, Άγιος είπε Πες μας τι δεν σου άρεσε, είναι τελικά το ραμεν νεροζούμι όπως φημολογείται? Δεν ειμαι ο κατάλληλος άνθρωπος να πω ρε μαν. Δεν μου αρεσει γενικά η ασιατική κουζίνα και ειδικά το κονσεπτ του ραμεν. Πήγα γιατι με τράβηξε παρέα και αυτοι ήθελαν οπωσδήποτε να πανε εκει. Για αυτο ειπα μετα να παμε στο σουβλατζιδικο απέναντι, να φαμε τιποτα Τελος πάντων, με τα διαφημισμένα απο τηλεοπτικες μαγειρικες εκπομπές εστιατορια δεν τα παω καλά. Όσα έχω πάει τα θεωρώ πολλή φασαρια και μικρό αντίκρισμα. Μπορει να υπάρχει άλλο καλύτερο, αλλά δεν το ξέρω και μάλλον δεν θα το αναζητήσω κιόλας. Οσον αφορα το σουβλατζιδικο του σεφ όμως σιγουρα εχεις φαει και καλύτερα. 1 Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Shelter είπε Δεν τράβηξα καμία φωτογραφία καθώς δεν με βλέπω να ξαναπηγαίνω ούτε για πλάκα. Και καλά θα κάνεις, όσο είναι αυτό το κατασκεύασμα ραμεν άλλο τόσο είμαι εγώ κομμουνιστής ... Όσο είναι σουβλάκι αυτό το abomination που πουλάνε στην Αστόρια ως ΤζαΙρος (gyros) τόσο είναι αυτό ραμεν . Το ίδιο ισχύει για το σούσι σε οποιοδήποτε μέρος πλην Ιαπωνίας άντε και βαριά βαριά Κορέας (αν και εκεί διαφέρει πολύ από το original) Επεξεργασμένο 31 Ιουλίου από Superfunk 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου Το μονο πραγματακι που όντως ήταν καλό ήταν κάτι dumplings απο ρυζάλευρο με κιμά μέσα που τα ειχαν περασει απο τη μια μερια σε τηγάνι και το υπολοιπο στον ατμο. Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Shelter είπε Το μονο πραγματακι που όντως ήταν καλό ήταν κάτι dumplings απο ρυζάλευρο με κιμά μέσα που τα ειχαν περασει απο τη μια μερια σε τηγάνι και το υπολοιπο στον ατμο. Gyoza τα λένε,στα φέρνουν δωρεάν στα περισσότερα σοβαρά ραμενατζιδικα μαζί με το ραμεν για να πλακωθείς στις μπύρες, υπάρχουν και αποκλειστικά μαγαζιά βέβαια . Είναι όντως κόλαση. Δεν είναι απο ριζαλευρο btw κανονικό σταρένιο αλεύρι χρησιμοποιείται (όπως και το ραμεν είναι κινεζικό φαγητό που έχουν οικειοποιηθεί οι Ιάπωνες και οι Κινέζοι είναι masters στα ζυμαρικά) σε Επεξεργασμένο 31 Ιουλίου από Superfunk www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 1 λεπτό πριν, Superfunk είπε Gyoza τα λένε,στα φέρνουν δωρεάν στα περισσότερα σοβαρά ραμενατζιδικα μαζί με το ραμεν για να πλακωθείς στις μπύρες, υπάρχουν και αποκλειστικά μαγαζιά βέβαια . Είναι όντως κόλαση. Σωστα! Τα χθεσινα δεν ηταν βέβαια δωρεαν, αλλα overpriced. Προτιμω mantia στη Βαλεντινα στην Καλλιθέα. Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου Share Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 41 λεπτά πριν, Shelter είπε Προτιμω mantia στη Βαλεντινα στην Καλλιθέα. Mαγαζαρα ,πάω 2-3 φορές το χρόνο. Αλλά δεν τα τηγανιζει σε λίπος παπΓιας όπως οι Ιάπωνες 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SibLt Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου Ώρα για late lunch Ψωμί καλό έχομεν, φρέσκα κρεμυδάκια έχομεν, μέτριες (έως κακές) ντοματούλες έχομεν ελίτσες Καλαμών χωρί κουκούτσι έχομεν Από λαδάκι και ξυδάκι είμαστε ΟΚ. Και καλή βάση έχομεν Θα την κανομεν ταράτσα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 1 ώρα πριν, SibLt είπε Ψωμί καλό έχομεν, φρέσκα κρεμυδάκια έχομεν, μέτριες (έως κακές) ντοματούλες έχομεν ελίτσες Καλαμών χωρί κουκούτσι έχομεν Από λαδάκι και ξυδάκι είμαστε ΟΚ. Εσείς έχετεν, αλλά μας τα κρύβετεν... 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις