trolley Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου Share Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 48 λεπτά πριν, Superfunk είπε Φωτογραφίες απαγορεύονται Are they naked? 1 Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jet72 Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου Share Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 1 ώρα πριν, Superfunk είπε ειστε ΤΥΡΓΙΑ με λαδάκι και ρίγανη, το εκλαμβάνω ως κοπλιμέντα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου Share Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου (επεξεργασμένο) ακυρο Επεξεργασμένο 7 Ιουλίου από Χάρης Ο Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου Share Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 1 ώρα πριν, Superfunk είπε Φωτογραφίες απαγορεύονται αλλά έτσι κι αλλιώς ο @Άγιοςο @Χάρης Οκαι ο @Waterfall-K χωρίς να έχουν δοκιμάσει ποτέ θα το αποριΠσουν. Θελω να εχω αποψη για οτι μπορω να δοκιμασω, δεν απορρίπτω ΣΧΕΔΟΝ τιποτα, αλλα................ Περι ορεξεως Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου Share Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, trolley είπε Are they naked? Τους έχουν ζαλίσει τα μεζεα αυτοί που φωτογραφανΕ τα φαγητά τους, σαν και μένα δηλ. , και επειδή έχει ουρά και περίμενε μέσα στη ζέστη από 15 λεπτά,αν είσαι τυχερός,εγώ ήμουν,έως δύο ώρες, το να χάνονται πολύτιμα λεπτά φωτογραφίζοντας δεν λέει Το σούσι είναι απίστευτο πάντως . Γενικά στην Ιαπωνία και ειδικά στο Τόκιο ,όπως λένε και οι Τρύπες "θα περιμένεις" αν θες να φας κάτι πολύ καλό,η πόλη έχει 38 εκ. κατοίκους οι οποίοι τρώνε σχεδόν μόνο έξω....στο σπίτι πάνε μόνο για ύπνο. Επεξεργασμένο 7 Ιουλίου από Superfunk 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου Moderator Share Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου @Superfunk Katsudon να φας βρε ανεπρόκοπε αφού είσαι εκεί. Και να μην ξεχάσεις το ταπεράκι μου all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου Share Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε @Superfunk Katsudon να φας βρε ανεπρόκοπε αφού είσαι εκεί. Και να μην ξεχάσεις το ταπεράκι μου ναι ρε, εχω φαει (απλα ο μικρος το καταβροχθησε, ειναι η βασικη του τροφη εδω το ΤONKATSU, και δεν προλαβα φωτο) παρε βιΝδεο Επεξεργασμένο 7 Ιουλίου από Superfunk 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sultan of string Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου Share Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου Share Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου Αν και το κορυφαίο μου είναι η Φασολάδα +κρεμμύδια, ελιές, σκόρδα, υπάρχει ένα ταψί Ρεβύθια εις στη Σίφνο με μπόλικη κάπαρη και άλλη μία, πάλι σε ταψί, Καλυμνιώτικη με Θρούμπι στεγνή, ΘΑΝΑΤΟΣ Τώρα αυτά τα ωμά ψάρια. Εντάξει ο άλλος είναι στη Γιαπονία που φημίζεται, δεν έχω να πιω τπτ αλλά αν βρεθείς ποτέ στο Λειψό, ο ίδιος ο Τογιότας να έρθει θα αποθάνει νιος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nicholas_Chili Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου Share Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 33 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε Αν και το κορυφαίο μου είναι η Φασολάδα +κρεμμύδια, ελιές, σκόρδα, υπάρχει ένα ταψί Ρεβύθια εις στη Σίφνο με μπόλικη κάπαρη και άλλη μία, πάλι σε ταψί, Καλυμνιώτικη με Θρούμπι στεγνή, ΘΑΝΑΤΟΣ Τώρα αυτά τα ωμά ψάρια. Εντάξει ο άλλος είναι στη Γιαπονία που φημίζεται, δεν έχω να πιω τπτ αλλά αν βρεθείς ποτέ στο Λειψό, ο ίδιος ο Τογιότας να έρθει θα αποθάνει νιος Σαν Καλύμνιος θα συμφωνήσω και θα επεκταθώ για τα ρεβίθια. Γίνονται στο φούρνο μέσα σε πήλινη γάστρα, σιγοψήνονται με κρεμμύδια και θρίμπι (ή θρούμπη) αποβραδίς και το μεσημέρι έχεις έτοιμο ένα λουκούμι, ένα απίστευτο πράγμα, ένα στιφάδο με ρεβίθια! No meat? No problem! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις