methylene blue Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου Ενας καλος μουσικος κι ενας κακος μουσικος, ειναι και οι δυο μουσικοι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 7 λεπτά πριν, methylene blue είπε Ενας καλος μουσικος κι ενας κακος μουσικος, ειναι και οι δυο μουσικοι; Αν κανεις πλακα, ναι ειναι. Ειναι σαν να εχουμε δυο μετριους μουσικους. Αν δεν κανεις πλακα, φυσικα κ ειναι. Μουσικος ειναι οποιοσδηποτε προσπαθει να εκφρασει κατι μεσω της μουσικης. Ειτε ειναι δικη του, ειτε οχι. Ειτε το κανει καλα, ειτε οχι. Ειτε γραφει, ειτε παιζει Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου Ευτυχως μειωθηκαν τα ριαξο του fusion. 1 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 3 ώρες πριν, Superfunk είπε Στο χωριο μου τους λεγανε μουζικαντΗδες με εξαιρεση τους ντραμμερ ,αΦτους τους ελεγανενανε ΤΖΑΜΠΑΝΤΙΣΤΕΣ Τζαζ, στο δικό μου. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
methylene blue Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 10 λεπτά πριν, vrasidas27 είπε Μουσικος ειναι οποιοσδηποτε προσπαθει να εκφρασει κατι μεσω της μουσικης. Ε τοτε τι νοημα εχει ολη η συζητηση Φυσικα δεν κανω πλακα Εαν εκφραζομαι γραφοντας ποιηματα ειμαι ποιητης. Τωρα το αν ειμαι καλος η κακος θα το κρινει ο χρονος (και μονο). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 5 ώρες πριν, vrasidas27 είπε Δεν εχω συλλογη κιθαρων, ουτε μια δεν εχω Η κόκκινη Strat στο κανάλι YouTube σου; Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου Μόλις τώρα, Nekkon είπε Η κόκκινη Strat στο κανάλι YouTube σου; Not mine my dear 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου Μόλις τώρα, vrasidas27 είπε Not mine my dear Το ωραίο πλεκτό μπλουζάκι τουλάχιστον; 1 1 Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, Nekkon είπε Το ωραίο πλεκτό μπλουζάκι τουλάχιστον; Αυτο ναι, ειναι. Κ η στρατ θα (ξανα)γινει. Θα ελεγα να σταματησουμε το οφτοπικ, αλλα δεν ξερω ποιο ειναι το τοπικ αυτου του νηματος πλεον Επεξεργασμένο 11 Ιανουαρίου από vrasidas27 2 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Πάνος Χελιδόνης Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου Μπορούμε να επαναπροσδιορίσουμε το topic? π.χ. "Πότε παίξατε για πρώτη φορά με ακριβή κιθάρα;" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση