bsiap Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2021 Τέσσερις φίλοι από τα τέσσερα σημεία του ορίζοντα θέλουν να βρεθούν διαδικτυακά, να πιούν ο καθένας μόνος του ότι γουστάρει να πιει, και να παίξουν μουσική όλοι μαζί. Γίνεται? https://www.facebook.com/pages/gnu/309711957521?ref=%20ts Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2021 Ειναι πολυ δυσκολο διοτι δεν θα καταφερετε να ακουτε ταυτοχρονο τον μετρονομο. Δεν θα υπαρχει συχρονισμος. Μπορειτε, ομως, να κανετε προβα με... δοσεις. Παιζει ο καθενας τα μερη του στον μετρονομο, και ενας σας τα κολλα ολα μαζι. Τραβατε και ενα βιντεακι, και ετοιμο το βιντεοκλιπ. 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alex Raptakis Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2021 Ταυτόχρονα σε call ας πούμε, τύπου Skype, Zoom, Hangouts, δεν υπάρχει περίπτωση. Ακόμα και δικό σου server να έχεις, πάλι θα έχεις τόσο delay που θα είναι unplayable τα πάντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2021 εκτός αν κάνεις soundtrack σε ταινία του Αγγελόπουλου 3 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
leon7pap Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2021 To προσπάθησαν και οι Metallica με τους τεχνικούς τους και δεν τα κατάφεραν!Λογικά ούτε εμείς θα μπορούμε!!! 1 "The Tone Is In The Gear.....The Skill Is In The Hands" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NorhymeNoReason Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2021 Δοκιμάστε το Jam Kazam. Ήμουν Χανιά και τζαμαρα με Αμερική. Ως και Vst φορτώνει. Μετά άλλη επιλογή είναι το ninjam το οποίο δεν έχω δοκιμάσει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gmoukou Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2021 11 ώρες πριν, NorhymeNoReason είπε Ήμουν Χανιά και τζαμαρα με Αμερική. wow!! Απο latency τι λέει? "Και μες την τέχνη πάλι, ξεκουράζομαι απο τη δούλεψή της" Κ.Κ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panorios Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2021 13 ώρες πριν, NorhymeNoReason είπε Δοκιμάστε το Jam Kazam. Ήμουν Χανιά και τζαμαρα με Αμερική. Ως και Vst φορτώνει. Μετά άλλη επιλογή είναι το ninjam το οποίο δεν έχω δοκιμάσει. Και με τα δύο τζαμ κάνεις, πρόβα δύσκολα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NorhymeNoReason Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2021 13 ώρες πριν, gmoukou είπε wow!! Απο latency τι λέει? Μεχρι τρία άτομα είχε λίγο. Όταν μπήκαν και άλλοι είχε κόλλημα. Αλλά μιλάμε για τεράστια απόσταση και τυχαία group του server. Σαν να παίζεις PVP σε μακρινό server. Τώρα αν βρεθείτε σε κλειστό server στην Ελλάδα η και στην ίδια πόλη θα είναι πολύ καλύτερα φαντάζομαι. Αν με το ps4 στα video games έχουμε 50ms σε Ευρωπαϊκό server, γιατί να μην μπορείς στην Ελλάδα με το jam kazam; Δοκιμάστε το παιδιά και κρίνετε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2021 Guru Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2021 Στις 3/2/2021 στις 12:55 ΜΜ, panorios είπε Και με τα δύο τζαμ κάνεις, πρόβα δύσκολα. κάντ' υπομονή κι ουρανός θα γίνει 5G (αν δεν κάψουν τις κεραίες στις πλατείες ως μάγισσες)... 1 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση