Rebel_Of_South Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2021 4 3 ηλεκτρικές 1 κλασική Ξέρω πλέον τι θέλω και θα προσπαθήσω να δώσω τις 2 ηλεκτρικές και την κλασική και να μείνω σε βάθος χρόνου με μια superstrat ( Musicman Petrucci με piezo ) , μια stratocaster ( έχω ) και μια Gibson Les Paul Standard Όταν γίνουν όλα αυτά , ίσως κοιτάξω και προς tele ή σκαφάκι . Αλλά μέχρι εκεί με κόβω "There’s no mystery in my gear. And if any, then it’s hidden between hands, heart and soul. It simply must be the way I play" ~ Criss Oliva Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru ez Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2021 Guru Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2021 Ο αριθμός μεταβάλλεται διαρκώς πάνω η κάτω χάριν των εμπειριών, δοκιμών, περιέργειας και της χαράς και έμπνευσης που φέρνει κατα κανόνα μαζί του ένα νέο όργανο. Επι του παρόντος μέτρησα 10 (6 ηλ. & 4 ακουστικές), πριν λίγες μέρες ήταν 12, τον άλλο μήνα μπορεί να είναι 8 η 9. Εκεί γύρω. 1 The music you listen to, becomes the soundtrack of your life Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marioG542 Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2021 3 αλλα εχω ονειρα για αλλες 4 που ελπιζω καποια στιγμη να γινει πραγματικοτητα... http://smart.noiz.gr/user_listings.php?id=14471 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takislaw Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2021 ΔΕΚΑ ΠΕΝΤΕ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΠΑΣΟ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Flotzen Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2021 10 ώρες πριν, fusiongtr είπε Την παλιά κλασσική σας ας πούμε? Μετράει κι αυτή να ξέρετε. Και εκεί που νιώθεις τόσο σίγουρος για τον εαυτό σου και πας να πρωτοστατήσεις με περηφάνια, ακούγεται μια φωνή απ'το πηγάδι και σκέφτεσαι "ευτυχώς δεν απάντησα. Πάλι ρεζίλι θα γινόμουν, ο μ@λ@κ@ς..." . 1 I can saw a woman in two, but you won't wanna look in the box when I'm through... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2021 10 ώρες πριν, fusiongtr είπε Ρε σεις, μ' αυτά που γράφετε εδώ αισθάνομαι προνομιούχος. Σίγουρα δεν κρύβετε καμία? Την παλιά κλασσική σας ας πούμε? Μετράει κι αυτή να ξέρετε. κλασικές, ακουστικές, παγούρια, μπάσα κλπ δεν μετράνε με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gmoukou Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2021 6 λεπτά πριν, dimsonic είπε κλασικές, ακουστικές, παγούρια, μπάσα κλπ δεν μετράνε Α είναι όπως τα παιδιά στη Κρήτη, "έχω δύο παιδιά και δύο κορίτσια" φάση; Γιατί αν είναι έτσι, έχω μια κιθάρα, δύο κλασικές και μια ακουστική. 3 "Και μες την τέχνη πάλι, ξεκουράζομαι απο τη δούλεψή της" Κ.Κ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2021 έχω την εντύπωση ότι πρέπει να επαναλάβω το νήμα με poll μαζί, αν και βασικά το ερώτημα ήταν ρητορικό σε σχέση με τις πληθωρικές συλλογές που δείχνει το βίντεο. με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2021 Δύο "ηλεκτρονικές"... Η παρακάτω Aria είναι η πρώτη μου, αγορασμένη από το Do Re Mi Θεσσαλονίκης το ΄81. Παροπλισμένη εδώ και ~25 χρόνια στο πατρικό μου σπίτι... Και η δεύτερη η παρακάτω.., Φενδερ Στρατ Σπέσιαλ, αγορασμένη από Thomann το 2011 και πλέον η κύρια κιθάρα μου.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, dimsonic είπε έχω την εντύπωση ότι πρέπει να επαναλάβω το νήμα με poll μαζί, αν και βασικά το ερώτημα ήταν ρητορικό σε σχέση με τις πληθωρικές συλλογές που δείχνει το βίντεο. Τελικα, εισαι ο μονος που δεν καταλαβες το νοημα του θρεντ 3 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση