fusiongtr Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, dimsonic είπε όταν λέμε μία εννοούμε μία Επειδής λοιπόν οσμίζομαι ότι αυτή την μια δεν την έχεις, προσφέρομαι να σου φυλάω τις άλλες 4 μέχρι να τις πουλήσεις. Αυτή η μια ίσον καμία αν είναι tele. Επεξεργασμένο 30 Ιανουαρίου 2021 από fusiongtr Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2021 11 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2021 6+1 Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2021 48 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Επειδής λοιπόν οσμίζομαι ότι αυτή την μια δεν την έχεις, προσφέρομαι να σου φυλάω τις άλλες 4 μέχρι να τις πουλήσεις. Αυτή η μια ίσον καμία αν είναι tele. να σου μιλήσω με αριθμούς? επί 35 χρόνια μια είχα (και ήταν τελε) δεν έπαθα τίποτα. Και πιό πριν απ αυτήν πάντα μία είχα. Μια χρειάζομαι. Τα τελευταία 5 χρόνια που έχω πιό πολλές συνήθως δεν ξέρω με ποια να παίξω. Νομίζω ότι αφήνω κάποιες παραπονεμένες. Μη φιλοσοφήσω τώρα και σου πω ότι δεν θα πάρω καμμιά μαζί μου 2 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John Goumis Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2021 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2021 2 λεπτά πριν, dimsonic είπε επί 35 χρόνια μια είχα (και ήταν τελε) δεν έπαθα τίποτα. Είσαι πολύ τυχερός, να παίξεις Λόττο Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Miltos23 Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2021 4 All the money of the world can't buy me Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2021 Ρε σεις, μ' αυτά που γράφετε εδώ αισθάνομαι προνομιούχος. Σίγουρα δεν κρύβετε καμία? Την παλιά κλασσική σας ας πούμε? Μετράει κι αυτή να ξέρετε. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusionakis Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2021 4 για την ώρα (σε ηλεκτρικές αναφέρομαι, γιατί έχω ακόμα 1 κλασική, 1 ακουστική και 1 μπάσο, χωρίς να είναι το βασικό μου όργανο κάποιο από αυτά). Προσεχώς θα μείνω με 3 ωστόσο, και λίγο αργότερα με βλέπω να καταλήγω με 5, μιας που ήδη έχω αποφασίσει για 2 κιθάρες που θέλω οπωσδήποτε να προσθέσω στη συλλογή μου. Σαφώς και θα μπορούσα να ζήσω μόνο με μία από αυτές τις - προσεχώς πέντε - κιθάρες, αλλά το ωραίο της υπόθεσης (πέραν του ότι δένεσαι διαφορετικά με κάθε όργανο για χ, ψ πρακτικούς και βιωματικούς λόγους) είναι ότι κανένα από αυτά τα όργανα δεν μπορεί να υπερκαλύψει κάποιο από τα υπόλοιπα στο ηχητικό κομμάτι και σε επίπεδο feel. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elf Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2021 4, 3 ηλεκτρικές και 1 ακουστική. θα ήθελα να μείνω με 2 (1 ηλεκτρική και μία ακουστική) αλλά μου είναι αδύνατο να διαλέξω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση