dimsonic Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2021 Share Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2021 1 ώρα πριν, killbill είπε Ναι παιδιά δεν διαφωνώ. Τελικά μάλλον πρέπει να παραδεχτώ ότι την πάτησα και να κοιτάξω μπροστά. Άσε που πάλι ρίσκο είναι, να δώσω 80€ - 100€ για κονσόλα και πάλι αν τύχει να μην παίζει! Ευχαριστώ την κονσόλα την έχω ψωνίσει εδώ και μερικά χρόνια για την θυγατέρα που την έπαιρνε στα live και στις πρόβες. Σε καθαρό περιβάλλον και τέρμα το gain φυσάει σαν βαρδάρης. Είναι για ευαίσθητα δυναμικά συνήθως μικρόφωνα ή πολύ βολικά πυκνωτικά. Κράτα το μικρόφωνο για δεύτερο γιατί δεν αξίζει καν να το πουλήσεις και πάρε μια καλή καρτούλα focus ή audient με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
killbill Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2021 20 λεπτά πριν, dimsonic είπε την κονσόλα την έχω ψωνίσει εδώ και μερικά χρόνια για την θυγατέρα που την έπαιρνε στα live και στις πρόβες. Σε καθαρό περιβάλλον και τέρμα το gain φυσάει σαν βαρδάρης. Είναι για ευαίσθητα δυναμικά συνήθως μικρόφωνα ή πολύ βολικά πυκνωτικά. Κράτα το μικρόφωνο για δεύτερο γιατί δεν αξίζει καν να το πουλήσεις και πάρε μια καλή καρτούλα focus ή audient Σίγουρα θα το κρατήσω Κάρτα έχω καλή την steinberg ur22 δεν χρειάζομαι focus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση