dimsonic Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2021 Share Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2021 Αν το μικρόφωνο σου ειναι αναισθητο τοτε θες και πολυ gain και καθαρο προ με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
killbill Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Ναι είναι τελείως αναίσθητο, πιο αναίσθητο δεν γίνεται, -40db. Άρα να κοιτάξω κονσόλες που να αναγράφουν gain +100db? Το θέμα είναι ότι δεν αναφέρεται αυτό στα τεχνικά χαρακτηριστικά, και πρέπει ή να κάνω zoom στις φωτογραφίες ή να κατεβάζω manuals που και αυτά ίσως κάπου στα ψιλά γράμματα να το αναφέρουν, αλλά για μένα αυτά τα ψιλά γράμματα είναι τα πιο σημαντικά για να λειτουργήσει το αναίσθητο μικρόφωνο της behringer, που πήγα και έμπλεξα με την πιο αναίσθητη εταιρία :) Έχει κανείς υπόψη του καμία αναλογική κονσόλα όχι πάνω από 100€ που να δίνει gain πάνω από 38db? Επεξεργασμένο 11 Μαρτίου 2021 από killbill Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2021 Share Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2021 100 δεν δινει καμία. Οι συνηθισμενες βια βια 55 60 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2021 Share Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2021 Παρε αλλο μικροφωνο 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2021 Share Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2021 29 λεπτά πριν, dimsonic είπε Παρε αλλο μικροφωνο Το αυτο... Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
killbill Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, dimsonic είπε Παρε αλλο μικροφωνο Δεν έχω 45€ για πέταμα. Προσπαθώ να σώσω την κατάσταση αγοράζοντας μια κονσόλα που έτσι κι αλλιώς θα χρειαστώ για τις ηχογραφήσεις μου και ταυτόχρονα να κάνω και το μικρόφωνο να λειτουργήσει σωστά. Βρήκα την Xenyx 1202 στα 70€, και κάνοντας zoom στην εικόνα βλέπω αυτό: Γιατί όμως στο knobe αναγράφει δυο τιμές στο gain και +40 και +60 ?? άραγε το μικρόφωνό μου με ευαισθησία -40db θα παίξει με αυτήν την κονσόλα χωρίς να χρειαστεί να βάλω το Knobe στο τέρμα? Επεξεργασμένο 11 Μαρτίου 2021 από killbill Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2021 Share Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2021 11 λεπτά πριν, killbill είπε Δεν έχω 45€ για πέταμα. Προσπαθώ να σώσω την κατάσταση αγοράζοντας μια κονσόλα που έτσι κι αλλιώς θα χρειαστώ για τις ηχογραφήσεις μου και ταυτόχρονα να κάνω και το μικρόφωνο να λειτουργήσει σωστά. Βρήκα την Xenyx 1202 στα 70€, και κάνοντας zoom στην εικόνα βλέπω αυτό: Γιατί όμως στο knobe αναγράφει δυο τιμές στο gain και +40 και +60 ?? άραγε το μικρόφωνό μου με ευαισθησία -40db θα παίξει με αυτήν την κονσόλα χωρίς να χρειαστεί να βάλω το Knobe στο τέρμα? Γιατι υπαρχουν μικροφωνα διαφορης ευαισθησιας. Αποψη μου οτι τσιγκουνευεσαι τα 45 και θα μαζεψεις ενα καρο πραγματα που δεν θα σου κανουν δουλεια. Παρτο απόφαση οτι την πατησες με το μικροφωνο. Θα ξοδεψεις πολλα περσσοτερα να το ταιριάξεις απ το να παρεις ενα καλυτερο 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2021 Share Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2021 2 λεπτά πριν, dimsonic είπε Θα ξοδεψεις πολλα περσσοτερα να το ταιριάξεις απ το να παρεις ενα καλυτερο Και παλι συμφωνω. Ετσι και αλλιως θα χρειαστεις 2ο μικροφωνο, απο τη στιγμη που θα κανεις εγγραφες με πολλα καναλια. Και μπορεις να το τοποθετησεις σε πηγη με δυνατο σημα, πχ ενισχυτης κιθαρας. 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
killbill Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2021 Ναι παιδιά δεν διαφωνώ. Τελικά μάλλον πρέπει να παραδεχτώ ότι την πάτησα και να κοιτάξω μπροστά. Άσε που πάλι ρίσκο είναι, να δώσω 80€ - 100€ για κονσόλα και πάλι αν τύχει να μην παίζει! Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2021 Share Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2021 Αυτο ακριβως. Η πιθανοτητα θα ηταν μεγαλη και παλι να μην εκανες σωστα τη δουλεια σου. Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση