Προς το περιεχόμενο

Συμπεριφορά πυκνωτικών μικροφώνων

killbill

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αν το μικρόφωνο σου ειναι αναισθητο τοτε θες και πολυ gain και καθαρο προ

με σήμα το μπιφτέκι

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι είναι τελείως αναίσθητο, πιο αναίσθητο δεν γίνεται, -40db. Άρα να κοιτάξω κονσόλες που να αναγράφουν gain +100db?

Το θέμα είναι ότι δεν αναφέρεται αυτό στα τεχνικά χαρακτηριστικά, και πρέπει ή να κάνω zoom στις φωτογραφίες ή να κατεβάζω manuals που και αυτά ίσως κάπου στα ψιλά γράμματα να το αναφέρουν, αλλά για μένα αυτά τα ψιλά γράμματα είναι τα πιο σημαντικά για να λειτουργήσει το αναίσθητο μικρόφωνο της behringer, που πήγα και έμπλεξα με την πιο αναίσθητη εταιρία :)

Έχει κανείς υπόψη του καμία αναλογική κονσόλα όχι πάνω από 100€ που να δίνει gain πάνω από 38db?

Επεξεργασμένο από killbill

4 ώρες πριν, dimsonic είπε

Παρε αλλο μικροφωνο

Δεν έχω 45€ για πέταμα. Προσπαθώ να σώσω την κατάσταση αγοράζοντας μια κονσόλα που έτσι κι αλλιώς θα χρειαστώ για τις ηχογραφήσεις μου και ταυτόχρονα να κάνω και το μικρόφωνο να λειτουργήσει σωστά.

Βρήκα την Xenyx 1202 στα 70€, και κάνοντας zoom στην εικόνα βλέπω αυτό:

console.jpg.e24c2c88e8bcd8c5817beff9a544ca3e.jpg

Γιατί όμως στο knobe αναγράφει δυο τιμές στο gain και +40 και +60 ??

άραγε το μικρόφωνό μου με ευαισθησία -40db θα παίξει με αυτήν την κονσόλα χωρίς να χρειαστεί να βάλω το Knobe στο τέρμα?

Επεξεργασμένο από killbill

11 λεπτά πριν, killbill είπε

Δεν έχω 45€ για πέταμα. Προσπαθώ να σώσω την κατάσταση αγοράζοντας μια κονσόλα που έτσι κι αλλιώς θα χρειαστώ για τις ηχογραφήσεις μου και ταυτόχρονα να κάνω και το μικρόφωνο να λειτουργήσει σωστά.

Βρήκα την Xenyx 1202 στα 70€, και κάνοντας zoom στην εικόνα βλέπω αυτό:

console.jpg.e24c2c88e8bcd8c5817beff9a544ca3e.jpg

Γιατί όμως στο knobe αναγράφει δυο τιμές στο gain και +40 και +60 ??

άραγε το μικρόφωνό μου με ευαισθησία -40db θα παίξει με αυτήν την κονσόλα χωρίς να χρειαστεί να βάλω το Knobe στο τέρμα?

Γιατι υπαρχουν μικροφωνα διαφορης ευαισθησιας. Αποψη μου οτι τσιγκουνευεσαι τα 45 και θα μαζεψεις ενα καρο πραγματα που δεν θα σου κανουν δουλεια. Παρτο απόφαση οτι την πατησες με το μικροφωνο. Θα ξοδεψεις πολλα περσσοτερα να το ταιριάξεις απ το να παρεις ενα καλυτερο

• Like 1

με σήμα το μπιφτέκι

2 λεπτά πριν, dimsonic είπε

Θα ξοδεψεις πολλα περσσοτερα να το ταιριάξεις απ το να παρεις ενα καλυτερο

Και παλι συμφωνω. Ετσι και αλλιως θα χρειαστεις 2ο μικροφωνο, απο τη στιγμη που θα κανεις εγγραφες με πολλα καναλια. Και μπορεις να το τοποθετησεις σε πηγη με δυνατο σημα, πχ ενισχυτης κιθαρας.

• Like 1

Γιώργος

Ναι παιδιά δεν διαφωνώ. Τελικά μάλλον πρέπει να παραδεχτώ ότι την πάτησα και να κοιτάξω μπροστά. Άσε που πάλι ρίσκο είναι, να δώσω 80€ - 100€ για κονσόλα και πάλι αν τύχει να μην παίζει! Ευχαριστώ

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου