dimsonic Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2021 αυτά τα διάβασες? https://forums.steinberg.net/t/ur22-mk2-mic-gain-is-weak/662680 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
killbill Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2021 Εντάξει δεν λένε κάτι το καινούργιο για μένα. Διαπίστωση κάνουν ότι η STeinberg UR22 έχει αδύνατο input gain. Αυτό το κατάλαβα. Ρωτάω συγκεκριμένα, ποιο τεχνικό χαρακτηριστικό πρέπει να έχει μια κονσολα ή κάρτα ήχου, ώστε τελικά το μικρόφωνο στο οποίο αναφέρομαι (behringer C3 με ευαισθησία -40db) να λειτουργεί χωρίς να χρειάζεται η ένταση να είναι στο maximum. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2021 Το gain με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
killbill Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2021 6 λεπτά πριν, dimsonic είπε Το gain Τι τιμή πρέπει να υποστηρίζει? Αν πάρω αυτή την κονσόλα (υποστηρίζει phantom) θα είμαι εντάξει? Πως μπορώ να ξέρω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2021 Guru Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2021 46 λεπτά πριν, killbill είπε Αν πάρω αυτή την κονσόλα (υποστηρίζει phantom) θα είμαι εντάξει? Πως μπορώ να ξέρω? Κατά πάσα πιθανότητα, ναί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
killbill Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2021 Εντάξει ευχαριστώ. Σκέφτομαι να την πάρω, να συνδέσω εκεί το μικρόφωνο και στη συνέχεια την έξοδο της κονσόλας στην κάρτα ήχου. Έτσι εμεσσα παρακαμπτω το πρόβλημα που έχω όταν συνδέω το συγκεκριμένο πυκνωτικο μικρόφωνο απευθείας στη κάρτα ήχου Θα πάω με το μικρόφωνο στο μαγαζί για δοκιμή πριν την πάρω να βεβαιωθώ ότι δεν χρειάζεται να έχω την ένταση στο τέρμα για να πιάσει ήχο. Είπαμε, τέλος οι αγορές από ίντερνετ αν δεν είσαι γνώστης των τεχνικών χαρακτηριστικών Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2021 μα και το μαγαζί αυτό ιντερνετικό είναι με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
killbill Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2021 Όχι δεν θα το πάρω από το συγκεκριμένο αλλά από της γειτονιάς. Απλά το παρέθεσα για να δείξω την κονσόλα που ενδιαφέρομαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
killbill Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2021 Κάνοντας zoom στην κονσόλα που με ενδιαφέρει (Vonyx VMM P500) παρατηρώ στο GAIN του καναλιού ότι έχει range -6 έως +38. Επειδή το μικρόφωνο που θα χρησιμοποιήσω (behringer c3) έχει ευαισθησία -40db, μήπως τελικά πάλι για να βγάλει ήχο θα χρειαστεί να βάλω το gain της κονσόλας στο τέρμα, όπως κάνω τώρα που το χρησιμοποιώ στην κάρτα ήχου (steinberg ur22)? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2021 Share Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2021 Bill, εφιαλτης σου εγιναν τα db.... 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση