dimsonic Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2021 Share Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2021 1 ώρα πριν, killbill είπε Ναι παιδιά δεν διαφωνώ. Τελικά μάλλον πρέπει να παραδεχτώ ότι την πάτησα και να κοιτάξω μπροστά. Άσε που πάλι ρίσκο είναι, να δώσω 80€ - 100€ για κονσόλα και πάλι αν τύχει να μην παίζει! Ευχαριστώ την κονσόλα την έχω ψωνίσει εδώ και μερικά χρόνια για την θυγατέρα που την έπαιρνε στα live και στις πρόβες. Σε καθαρό περιβάλλον και τέρμα το gain φυσάει σαν βαρδάρης. Είναι για ευαίσθητα δυναμικά συνήθως μικρόφωνα ή πολύ βολικά πυκνωτικά. Κράτα το μικρόφωνο για δεύτερο γιατί δεν αξίζει καν να το πουλήσεις και πάρε μια καλή καρτούλα focus ή audient με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
killbill Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2021 20 λεπτά πριν, dimsonic είπε την κονσόλα την έχω ψωνίσει εδώ και μερικά χρόνια για την θυγατέρα που την έπαιρνε στα live και στις πρόβες. Σε καθαρό περιβάλλον και τέρμα το gain φυσάει σαν βαρδάρης. Είναι για ευαίσθητα δυναμικά συνήθως μικρόφωνα ή πολύ βολικά πυκνωτικά. Κράτα το μικρόφωνο για δεύτερο γιατί δεν αξίζει καν να το πουλήσεις και πάρε μια καλή καρτούλα focus ή audient Σίγουρα θα το κρατήσω Κάρτα έχω καλή την steinberg ur22 δεν χρειάζομαι focus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
killbill Δημοσιευμένο πριν 4 ώρες OP Share Δημοσιευμένο πριν 4 ώρες (επεξεργασμένο) Επανέρχομαι στο θέμα μιας και πρόκειται να αγοράσω ένα μικρό μίκτη με 2-4 κανάλια (για άλλο λόγο), και σκέφτηκα μήπως λύσω ταυτόχρονα το πρόβλημα με το πυκνωτικό μικρόφωνο Behringer C3. Υπενθυμίζω εν τάχει το πρόβλημα: Το μικρόφωνο έχει ευαισθησία -40db και στην κάρτα Steinberg URII που τη χρησιμοποιώ ακούγεται μόνο αν το knobe του input είναι στο ΤΕΡΜΑ. Έχω βρεί αυτή ΄τη κονσόλα που αναγράφει στα inputs ευαiσθησία -60db. Να συνδέσω δηλαδή το μικρόφωνο στην κονσόλα, και στη συνέχεια το output της κονσόλας στην κάρτα ήχου. Θα λυθεί το πρόβλημα? Επεξεργασμένο πριν 4 ώρες από killbill Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο πριν 3 ώρες Share Δημοσιευμένο πριν 3 ώρες 31 λεπτά πριν, killbill είπε Υπενθυμίζω εν τάχει το πρόβλημα: Το μικρόφωνο έχει ευαισθησία -40db και στην κάρτα Steinberg URII που τη χρησιμοποιώ ακούγεται μόνο αν το knobe του input είναι στο ΤΕΡΜΑ Δεν είμαι ειδικός στο θέμα αλλά μιλώντας ως χρήστης, αλλα στην XLR είσοδο της ur που συνδέεις το πυκνωτικό σου μικρόφωνο, ενεργοποιείς το phantom power? Χρειάζεται στα πυκνωτικά. Διάβασε το manual της. Τέλος αυτό με το input sensitivity δεν έχει σχέση με αυτό που λες για την κονσόλα αυτή που λες. Και σε αυτή την quan θα ενεργοποιήσεις οταν βάλεις το μικρόφωνο το πυκνωτικό πάνω το κόκκινο κουμπάκι που λέει +48V. Και δεν θα αποσυνδέσεις το μικρόφωνο όταν λειτουργουν όλα και είναι ενεργοποιημενο. Δες επίσης το manual της κονσολιτσας. Τα αναγράφουν αυτά συνήθως. 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MGs Δημοσιευμένο πριν 3 ώρες Share Δημοσιευμένο πριν 3 ώρες 28 λεπτά πριν, killbill είπε Steinberg URII Το έχω ξαναγράψει σε παλιότερο πόστ,δέν ήθελα να το αναφέρω πρόσφατα σε άλλο tread για να μήν την χαλάσω σε ανθρώπους καθότι είδα οτί και άλλοι έκαναν,η σκέφτονται να κάνουν την συγκεκριμένη αγορά αυτής της κάρτας, που αποτελεί το πιό σύντομο δοκιμαστικό σε κάρτα ήχου που έχω κάνει στην ζώη μου,μαζί με μιά Avid που είχαν βγάλει με τα pro tools,αλλά πιστεύω οτί το να μένει κάποιος μακριά απο κάρτες ήχου που βγάζουν εταιρείες που η δουλειά τους είναι να βγάζουν DAW,θα κάνει την ζωή τους πιό εύκολη. Το μίξερ που έχεις βάλει,ότι και να γράφει,που είναι λέει και κάρτα ήχου,αποτελεί άλλη μιά ρώσικη ρουλέτα με 5 θέσεις γεμάτες και μία κενή. Εγώ λέω να κάνω 2-3 βήματα πιό πίσω και να σου προτείνω εταιρείες όπως την soundcraft σε αυτήν την κατηγορία,που δέν είχα ποτέ σπίτι,αλλά τουλάχιστον την έχω δεί και χρησιμοποιήσει έξω και κάνει μιά χαρά την δουλειά της. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο πριν 2 ώρες Share Δημοσιευμένο πριν 2 ώρες 28 λεπτά πριν, MGs είπε Το μίξερ που έχεις βάλει,ότι και να γράφει,που είναι λέει και κάρτα ήχου,αποτελεί άλλη μιά ρώσικη ρουλέτα με 5 θέσεις γεμάτες και μία κενή. A, δεν είδα τα specs, είναι mixer και καρτά ήχου μαζί απο τα Lidl Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο πριν 2 ώρες Share Δημοσιευμένο πριν 2 ώρες Δηλαδη το μικροφωνο δουλευει μια χαρα, αλλα εσυ ψαχνεις να βρεις μια λυση σε ενα προβλημα που δεν υπαρχει; Επειδη τι ακριβως, σε ενοχλει αισθητικα να ειναι το knob στο τερμα; Κανε τη δουλεια σου εκει οπως εισαι και μια χαρα, ενα φτηνο behringer και ενα φτηνο steinberg προιον πηρες, αφου δουλευουν και γραφουν χωρις θορυβους και μαλιστα με το gain στο φουλ τραβηξες 21, τι το ψαχνεις παραπανω δεν καταλαβαινω. Αν βαλεις ενδιαμεσα και αλλη φτηνια, και μαλιστα μαρκα μ'εκαψες, θα τελειωσει η τυχη σου, αυτο ειναι το σιγουρο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
killbill Δημοσιευμένο πριν 2 ώρες OP Share Δημοσιευμένο πριν 2 ώρες (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, cos_dr είπε Δεν είμαι ειδικός στο θέμα αλλά μιλώντας ως χρήστης, αλλα στην XLR είσοδο της ur που συνδέεις το πυκνωτικό σου μικρόφωνο, ενεργοποιείς το phantom power? Χρειάζεται στα πυκνωτικά. Διάβασε το manual της. Εννοείται το ενεργοποιώ. είπαμε είμαι λίγο άσχετος αλλά όχι τόσο! Επεξεργασμένο πριν 2 ώρες από killbill 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο πριν 2 ώρες Share Δημοσιευμένο πριν 2 ώρες Μόλις τώρα, killbill είπε Εννοείται το ενεργοποιώ. είπαμε είμαι λίγο άσχετος αλλά όχι τόσο! Καλά, σε ρώτησα. Δεν υπονόησα ότι είσαι άσχετος. Στο κάτω κάτω όλοι εδώ είμαστε για να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλο. Το εννοείται δεν μπορώ να το ξέρω εγώ ούτε ξέρω το επίπεδό σου. Γράφω με βάση αυτά που διαβάζω με πρόθεση να βοηθήσω, μια γνώμη να πώ και επισήμανα πως δεν είμαι ειδικός επί του θέματος. Εύχομαι να βρεις λύση στο πρόβλημά σου. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση