LakyTag Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2021 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2021 Feeling bad έπρεπε να τ' ονομάσεις. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alex Raptakis Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2021 Πολυπαιγμένο κομμάτι, αλλά σίγουρα όχι τόσο εύκολο όσο μπορεί κάποιος να νομίζει. Το projection του τραγουδιστή είναι λίγο περίεργο, πολύ ένρινη έχει βγει η φωνή του, και σα να βαριέται λίγο... Επίσης, λίγο προφορά ρε παιδιά δε βλάπτει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
LakyTag Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2021 Ευχαριστώ, καταλαβαίνω τι λες. Δε βαριέμαι αλλά είναι θέμα πείρας νομίζω ο πιο επαγγελματικός χρωματιμός στη φωνή. Εγώ είμαι ερασιτέχνης. Τώρα, η προφορά μου είναι καλύτερη στα ελληνικά είναι η αλήθεια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Giorgos rockstep Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2021 Μπράβο συνέχισε την προσπάθεια.εαν βγαίνει από την καρδιά είναι πάντα ωραιο 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση