NorhymeNoReason Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2021 Juno Gi αν έχεις κολλήσει ανάμεσα στα δύο. 2x waverom από το Di (Gi: 128mb, Di: 64), που σημαινει καλυτερα πιάνα μαλλον. 256 live set αντί 64 που έχει το Di Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John Tzinieris Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, NorhymeNoReason είπε Juno Gi αν έχεις κολλήσει ανάμεσα στα δύο. 2x waverom από το Di (Gi: 128mb, Di: 64), που σημαινει καλυτερα πιάνα μαλλον. 256 live set αντί 64 που έχει το Di Άρα, το πράγμα θέλει παραπάνω ψάξιμο.. Το Gi έχει βγει πιο μετά και σε κάποια πράγματα φαίνεται ότι είναι καλύτερο (όχι μόνο πιάνα - έχει κάποιους παραπάνω ήχους). Έχει σχέση και με τις τιμές τους βέβαια.. Επεξεργασμένο 29 Ιανουαρίου 2021 από John Tzinieris Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NorhymeNoReason Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Δεν τσεκαρεις και το Yamaha ΜΧ? https://smart.noiz.gr/details.php?id=452171 Εδώ πουλάει το Motif ES6, το οποίο φτάνει τα 512mb RAM για δικους σου ηχους! https://smart.noiz.gr/details.php?id=435751 Βεβαια δεν ειναι ελαφρυ MOX6 https://smart.noiz.gr/details.php?id=435781 355mb Rom (διπλάσια από το ES6) αλλά δεν έχει sampling. 7κιλά βάρος. Επεξεργασμένο 31 Ιανουαρίου 2021 από NorhymeNoReason Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Πάνος Χελιδόνης Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2021 6 ώρες πριν, NorhymeNoReason είπε Yamaha ΜΧ Motif ES6 MOX6 Ο ήχος των Yamaha έχει απορριφθεί εδώ και χρόνια. Ανέκαθεν μου ακούγονταν "μπουκωμένα" γιαυτό δεν μπαίνω καν στη διαδικασία. Έχω ήδη Korg Triton, Alesis QS7 & Korg 01/wFD και δεν είχα ποτέ τίποτα απο Roland. Γιαυτό έλεγα να πάρω κάποιο απο αυτά τα 2 (μιας και δεν έχω λεφτά για V-Synth..) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NorhymeNoReason Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2021 2 λεπτά πριν, Πάνος Χελιδόνης είπε Ο ήχος των Yamaha έχει απορριφθεί εδώ και χρόνια. Ανέκαθεν μου ακούγονταν "μπουκωμένα" γιαυτό δεν μπαίνω καν στη διαδικασία. Έχω ήδη Korg Triton, Alesis QS7 & Korg 01/wFD και δεν είχα ποτέ τίποτα απο Roland. Γιαυτό έλεγα να πάρω κάποιο απο αυτά τα 2 (μιας και δεν έχω λεφτά για V-Synth..) Κάποτε είχα παρει ενα XV5080 με vintage exp και καποιες orchestral, απιστευτο οργανο. Τωρα κοιταζω για κανενα jv1080, απο τα καινουργια δεν εχω εμπειρια. Το Juno D που ειχα παιξει μου φανηκε πολυ περιορισμενο τοτε, πιο πριν ειχα παρει και ενα αρμονιο το Ε50 το οποιο το 2008 ειχε 512mb ROM, αλλά το edit ηταν περιορισμένο και μαλιστα σε καποιους ηχους ειχε ενσωματομένα τα εφε στα δειγματα, δηλαδη να ακους delay και να μην μπορεις να το κλεισεις. Παιξε και κρίνεις οπως σ αρεσει! Αν θες μονο για την προβα και εχεις ipad, μπορεις να κινηθεις με midi. Καποια στιγμη βαρεθηκα να κουβαλαω και απλα επαιρνα το ipad και επαιζα με garage band και αλλα apps. Οτι σε βολευει και σου ακουγεται καλα παντα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Πάνος Χελιδόνης Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2021 11 λεπτά πριν, NorhymeNoReason είπε Οτι σε βολευει και σου ακουγεται καλα παντα! Καλά, εδώ που τα λέμε, αυτό που μου ακούγεται καλά είναι το MemoryMoog, αλλά.. Τέλος πάντων, θα δώ ακόμα καμμιά εικοσαριά βιντεάκια και θα αποφασίσω. Θενξ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NorhymeNoReason Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2021 Δοκιμασε JV1080/880 με την κάρτα jv xp vintage. Την είχα στο XV5080 και ηταν σοκ! Λένε πως το 1080 εχει πολυ ζεστο ηχο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
loucas Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2021 Εϊχα τα 1080,2080,3080,5080 απο Roland και πλεον εχω το Roland Juno stage 76 με καποιες srx πανω.Πολύ καλο σε πιανα και Rhodes. Απο τα άλλα modules το 5080 ειναι all time classic. Τα πιάνα δεν είναι το δυνατο σημείο των XV γενικά αλλά τα pads εϊναι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
loucas Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, loucas είπε Εϊχα τα 1080,2080,3080,5080 απο Roland και πλεον εχω το Roland Juno stage 76 με καποιες srx πανω.Πολύ καλο σε πιανα και Rhodes και πολυ άμεσο σε χρήση. Απο τα άλλα modules το 5080 ειναι all time classic. Τα πιάνα δεν είναι το δυνατο σημείο των XV γενικά αλλά τα pads εϊναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NorhymeNoReason Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2021 Όταν αποφασίσεις πες μας παντως! Και εγω μαλλον θα παρω καποια στιγμή ελαφρυ οργανο για προβες, γιατί αυτη την στιγμή τρέχω με ενα KORG SP250 μονο και μονο επειδή έχει ηχεια. (Δεν εχουμε προβαδικα εδω που ειμαι...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση