Nestoras Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2021 14 λεπτά πριν, dimsonic είπε έλα μου ντε....απορώ με το γκρουπ αυτό.... και μετά κατηγορούν κάποιους σαν τους foreigner Ωπ, οι 4 πρώτοι δίσκοι g@ma#€. 1 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2021 18 λεπτά πριν, Superfunk είπε Μπανταρα όμως. Αποτελούν guilty pleasure για εμένα,το ομολογΑω για τους ρεο λες? με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2021 38 λεπτά πριν, dimsonic είπε για τους ρεο λες? Ναι www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2021 22 λεπτά πριν, Superfunk είπε Ναι αυτό που λες όμως ότι τα κομμάτια τους ήταν πολύ ίδια ισχύει με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Το είχα πάθει παλαιότερα, όταν είχα δει ένα live των REM στην τηλεόραση. Πραγματικά, εκτός ελάχιστων κομματιών, όλα ίδια μου φαίνονταν. 1 ώρα πριν, dimsonic είπε Αλλά ως όνομα (πιστεύω δικαίως) πρώτη φορά το ακούω. Κακώς πιστεύεις δικαίως. Φοβερός κιθαρίστας. Επεξεργασμένο 26 Ιανουαρίου 2021 από fusiongtr 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2021 11 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Το είχα πάθει παλαιότερα, όταν είχα δει ένα live των REM στην τηλεόραση. Πραγματικά, εκτός ελάχιστων κομματιών, όλα ίδια μου φαίνονταν. ρεμ? με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2021 12 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Κακώς πιστεύεις δικαίως. Φοβερός κιθαρίστας. υπάρχουν πολλοί καλοί κιθαρίστες που δεν μου αρέσουν. Αυτό που ακούω εδώ δεν μου αρέσει. Δεν μπορώ να το ακούσω, δεν υπάρχει περίπτωση. με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2021 και έχω ένα εξαιρετικά εγωϊστικό κανόνα. (που δεν έχω πρόβλημα να το γράψω). Αν κάτι δεν το ξέρω (=δεν το γνώρισα στη ζωή μου μουσικά, = δεν το συγκράτησα δεν το έμαθα, δεν ασχολήθηκα) δεν είναι καλό. Για μένα. Και φυσικά ως κανόνας έχει ελάχιστες σοβαρές εξαιρέσεις. Προφανώς ο συγκεκριμένος δεν είναι τέτοια. με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση