Seventh77 Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2021 Η ερώτηση μου είναι επίπεδου αμοιβαδας αλλά τι να κάνουμε. Έχω ένα esp Ltd ηλεκτρικό μπάσο και στο παρελθόν το συνεδεα με ένα πετάλι yamaha και μετά σε εξωτερικά ηχεία (για υπολογιστή) . Όλα καλά και είχα έναν αξιοπρεπή ήχο. Τώρα σκέφτομαι αντί για τα ηχεία να πάρω αυτό εδώ το φορητό ηχείο. Λέτε να έχει κάποιο θέμα ή λογικά θα ναι όπως με τα προηγούμενα; Ξέρω, κανονικά θέλει ενισχυτή αλλά τι να κάνουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panorios Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2021 Καλησπέρα, δεν νομίζω ότι είναι η καλύτερη λύση. Εάν βρίσκεσαι Αθήνα υπάρχει πάντως στις αγγελίες ενισχυτής μπάσου με λιγότερα χρήματα μεταχειρισμένος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2021 Administrator Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, panorios είπε Καλησπέρα, δεν νομίζω ότι είναι η καλύτερη λύση. Εάν βρίσκεσαι Αθήνα υπάρχει πάντως στις αγγελίες ενισχυτής μπάσου με λιγότερα χρήματα μεταχειρισμένος. Συμφωνώ απόλυτα. Στα ίδια λεφτά ή λιγότερα παίρνεις ενισχυτή μπάσου 15w που είναι κλάσεις ανώτερος απο το ηχείο υπολογιστή https://smart.noiz.gr/details.php?id=475983 https://smart.noiz.gr/details.php?id=475417 αν φτάσεις το κατοστάρικο παίρνεις και πιο δυνατό https://smart.noiz.gr/details.php?id=475841 ή κάτι καινούργιο Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alex Raptakis Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2021 Εννοείται ότι δεν αξίζει το ηχείο, και εννοείται ότι μπορείς να βρεις ενισχυτή. Αλλά μπορείς ακόμα να πάρεις μια ωραιότατη κάρτα ήχου. Δε βρίσκω λόγο να πάρεις ένα ότιναναι ηχείο που είναι φτιαγμένο για να ακούς μουσική από το κινητό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Seventh77 Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Το καλύτερο θα ήταν να πάρω κάποιον από τους ενισχυτές που αναφέρουν τα παιδιά για το μπάσο,σε συνδυασμό με ένα φορητό ηχείο να παίζω μουσική από κινητό κλπ. Απλά λόγω στενότητας (και χώρου) έλεγα μήπως ένα ηχείο σαν αυτό που έβαλα, να κάνει μια αξιοπρεπή δουλειά και για το μπάσο. Επεξεργασμένο 25 Ιανουαρίου 2021 από Seventh77 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stavros_d80 Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2021 το ηχειο δεν θα σε βολεψει διοτι δεν θα ακους τις χαμηλες του μπασου τσαμπα λεφτα θα δωσεις..... το καλύτερο ειναι να πάρεις μια καρτα ήχου ώστε να μπορεις καταρχην να γραψεις αν χρειαστει https://www.thomann.de/gr/focusrite_scarlett_solo_3rd_gen.htm απο εκει και περα η ενισχυτη μπασου η αυτοενισχυομενα μονιτορακια https://www.thomann.de/gr/yamaha_hs_7.htm παει πολυ το μαλι αλλα μονο ετσι θα κανεις ολοκληρωμενη δουλεια.... 33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz} Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2021 Administrator Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, Seventh77 είπε ...σε συνδυασμό με ένα φορητό ηχείο να παίζω μουσική από κινητό κλπ. Απλά λόγω στενότητας (και χώρου) έλεγα μήπως ένα ηχείο σαν αυτό που έβαλα, να κάνει μια αξιοπρεπή δουλειά και για το μπάσο. Αυτό δεν το καταλαβα απο το πρώτο σου ποστ και γι αυτο σου πρότεινα combo. Σίγουρα μπορείς να παρεις ένα οτι 'ναναι ηχείο blue tooth να ακούς μουσική, όμως το μπάσο είναι απαιτητικό όργανο και δυσκολεύει τα μεγάφωνα. Είναι πιο δύσκολο απο κιθάρα και μπορεί να σου τα κάψει κιόλας. Ισως μια μεση λύση θα ήταν να πάρεις ένα σετ γερά και καλά ακουστικά σαν τα AKG K-240. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Seventh77 Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2021 18 λεπτά πριν, yameth είπε Αυτό δεν το καταλαβα απο το πρώτο σου ποστ και γι αυτο σου πρότεινα combo. Σίγουρα μπορείς να παρεις ένα οτι 'ναναι ηχείο blue tooth να ακούς μουσική, όμως το μπάσο είναι απαιτητικό όργανο και δυσκολεύει τα μεγάφωνα. Είναι πιο δύσκολο απο κιθάρα και μπορεί να σου τα κάψει κιόλας. Ισως μια μεση λύση θα ήταν να πάρεις ένα σετ γερά και καλά ακουστικά σαν τα AKG K-240. Όντως στην παρούσα φάση, που μου είναι δύσκολο να ακούω δυνατά μουσική στο σπίτι, θα σκεφτώ και τη λύση με τα ακουστικά. Το μπάσο δυσκολεύει τα ηχεία αλλά τόσα χρόνια κάπως έτσι το δούλευα με τα yamaha ηχεία (10+10w). Γι αυτό η αρχική μου σκέψη ήταν να κάνω κάτι παρόμοιο συν να έχω ένα κι ηχείο για μουσική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση