anastasis Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2007 όντως πολύ λούγκρα ο vile "ελάτε κοριτσάκια" valo..... Τι σας έκαναν ο Danni και ο Valo ρε παιδιά???? Αφήστε γιατί έχω πορωθεί άγρια με ένα τραγουδάκι των HIM.Το For You.Από τα παλιά τα "βαριά"! Με αφορμή αυτό που είπε ο janick πως του αρέσουν οι Maiden' date='μόλις μπήκα σε ένα συγκρότημα,και μου έδωσαν 14 περίπου τραγούδια να μάθω γιατί τα έχουν βγάλει.Τα 12 είναι Maiden!! Το βλέπω το χέρι μου να καταρέει[/quote'] πως γινεται στην ιδια συζητηση να αναφεροντε οι HIM κια oi Iron maiden??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2007 πως γινεται στην ιδια συζητηση να αναφεροντε οι HIM κια oi Iron maiden???Γιατί απαγορεύεται;; :lol: :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
anastasis Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2007 πως γινεται στην ιδια συζητηση να αναφεροντε οι HIM κια oi Iron maiden???Γιατί απαγορεύεται;; :lol: :lol: :lol: ειναι θεμα επιπεδου..... 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2007 :P ¶ντε ρε. Μια χαρά είναι οι HIM. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
apost Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2007 πως απο cradle of filth καταληξαμε σε him κανεις δεν ξερει.εγω εχω να πω μονο "the forrest whispers my name" !!! :evil: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SamTheRipper Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2007 Queen of Winter Throned, Nymphetamine,Scorched earth erotica.from the cradle to enslave,..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
anastasis Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2007 πως απο cradle of filth καταληξαμε σε him κανεις δεν ξερει.εγω εχω να πω μονο "the forrest whispers my name" !!! :evil: γιατι εχουν φτασει στο ιδιο επιπεδο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2007 όντως πολύ λούγκρα ο vile "ελάτε κοριτσάκια" valo..... Τι σας έκαναν ο Danni και ο Valo ρε παιδιά???? Αφήστε γιατί έχω πορωθεί άγρια με ένα τραγουδάκι των HIM.Το For You.Από τα παλιά τα "βαριά"! Με αφορμή αυτό που είπε ο janick πως του αρέσουν οι Maiden' date='μόλις μπήκα σε ένα συγκρότημα,και μου έδωσαν 14 περίπου τραγούδια να μάθω γιατί τα έχουν βγάλει.Τα 12 είναι Maiden!! Το βλέπω το χέρι μου να καταρέει[/quote'] Sam welcome to the maiden world man..... :evil: όντως φαντάσου να ήσουν μπασίστας......(κάτι ξέρουμε και εμείς που τα λέμε.... :wink: ) Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pastelius Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2007 Το ήξερα ότι θα γράψεις μ^%#$κία!! :lol: :lol: :lol: :lol: O janick ακούει emo στα κρυφα. Τι σκατα ειναι το emo,ακομα δεν εχω καταλαβει.Νεα ταση της μοδας? Ακουγεται πολυ τελευταια. :lol: :o :?: :?: feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2007 Δες πιο πριν που έχω λινκ από wiki "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση