Nikos Dante Nikolaou Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2021 Εδώ λοιπόν σε αυτό το κανάλι κάνουμε Metal Διασκευές σε ελληνικά λαικο-ποπ κομμάτια! Ελπίζω να το βρείτε ενδιαφέρον και περιμένω γνώμες! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Άγιος Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2021 η μάσκα του ΟΑΕΔ στο mourmourista με άφησε τόπο, είναι χειρότερη από το φιατ που νοίκιασες 1 kavagio for strings Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nikos Dante Nikolaou Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2021 16 ώρες πριν, Άγιος είπε η μάσκα του ΟΑΕΔ στο mourmourista με άφησε τόπο, είναι χειρότερη από το φιατ που νοίκιασες χαιρομαι που επιτελους καποιος την παρατήρησε!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dantedraven Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2023 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2023 Στις 24/1/2021 στις 9:37 ΜΜ, Nikos Dante Nikolaou είπε Εδώ λοιπόν σε αυτό το κανάλι κάνουμε Metal Διασκευές σε ελληνικά λαικο-ποπ κομμάτια! Ελπίζω να το βρείτε ενδιαφέρον και περιμένω γνώμες! Μ' αυτό που άκουσα αναθεωρώ την άποψη μου για την trap. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2023 10 λεπτά πριν, Nestoras είπε Μ' αυτό που άκουσα αναθεωρώ την άποψη μου για την trap. Θα ήθελες να γίνεις πιο σαφής; 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2023 1 λεπτό πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Θα ήθελες να γίνεις πιο σαφής; Άρχισε να ακούει Snik... 1 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2023 6 ώρες πριν, Nestoras είπε Μ' αυτό που άκουσα αναθεωρώ την άποψη μου για την trap. Λογικο. Η trap ειναι μια μουσικη προταση, με μεγαλη απηχηση μαλιστα. Μπορει να ειναι καγκουρικη και χαμηλοτατου επιπεδου, αλλα ειναι μια μουσικη προταση. Τα σκυλορεφραινακια με ριφακι μεταλλικα στη μεση δεν ειναι προταση, ειναι κωμωδια. Με την κακη εννοια, οχι παμε να δουμε μια ωραια κωμωδια, αλλα σε φαση "η ομαδα φετος ειναι κωμωδια, σερνεται". 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jet72 Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2023 Κύριοι! Σεβασμός στην trap για έναν και μόνο λόγο: από εκεί έμαθε ο γιος μου τι είναι το TR-808 !!!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2023 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2023 1 ώρα πριν, Jet72 είπε Κύριοι! Σεβασμός στην trap για έναν και μόνο λόγο: από εκεί έμαθε ο γιος μου τι είναι το TR-808 !!!! Τωρα που το εμαθε προσεξε μη στο ζητησει κιολας , πενταψηφιο νουμερο κοντευει να φτασει η τιμη του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση