TechnoPrisoner Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2004 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2004 Ειμαι μελος απο το 2001. Εχω καποια δισκογραφια που ξεκινισε τα τελη 2000 και οι δισκογραφικες εταιρειες οι οποιες και κυκλοφορησαν τα cd/vinyls εδρευουν στο εξωτερικο(Ευρωπη). το 2001 ειχα ενα album release σε γερμανικη δισκογραφικη 1500cd/500vinlys εστειλα στην ΑΕΠΙ Info για ολες μου τις κυκλοφοριες. απο οσα γνωριζω ολες οι δισκογραφικες πληρωνουν καποια χρηματα στις αντιστοιχες "ΑΕΠΙ" (για ολες τις κυκλοφοριες που κανουν)της χωρας τους και στη συνεχεια τα χρηματα πηγαινουν στους καλλιτεχνες μεσω της ελληνικης ΑΕΠΙ στην περιπτωση μου.ετσι δεν ειναι? εχω συνεχη επικοινωνια με την ΑΕΠΙ απο τα τελη του 2001 και αυτο που μου λενε ειναι οτι δεν εχουν ερθει τα χρηματα σας,στην επομενη διανομη ισως,και με πανε ανα 6μηνο...μεχρι σημερα δεν εχω παρει δεκαρα απο τις κυκλοφοριες που ειχα στο εξωτερικο...μονο με μια κυκλοφορια που ειχα σε ελληνικη δισκογραφικη ολα πηγαν καλα και πληρωθηκα χωρις καθυστερηση.Το θεμα ειναι οτι απο το 2001 μεχρι σημερα εχω αρκετες κυκλοφοριες(εξωτερικο) απο τις οποιες δεν εχω παρει τιποτα και ολο μου λενε δεν ηρθε τιποτα και ισως το επομενο 6μηνο...κτλ κτλ... επισης με τα air plays τι γινεται?καποια κομματια μου παιζονται σε καποια ραδιοφωνα σε τακτα χρονικα διαστηματα....αποδοχες??? τι μπορω να κανω για να παρω τα χρηματα που δικαιουμαι απο την ΑΕΠΙ? οσοι εχετε παρομοιες εμπρειριες με την ΑΕΠΙ η σχετικες...καντε ενα post γιατι νομιζω οτι μονο σε μενα συμβαινουν αυτα... ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MPETO Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2009 Είναι πιθανόν να τα εχει αυτή η εταιρία η άλλη.Κάνε τον κόπο να τους ρωτήσεις http://www.gema.de/en/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2009 Administrator Share Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2009 Η ΑΕΠΙ μας "προστατευει" τελικα...; « στις: 23:24 - 12/11/04 » Που το ξέθαψες βρε MPETO... 5 χρόνια αργότερα! Να μου πείς είναι ευκαιρία να μας πεί και ο TechnoPrisoner αν έβγαλε άκρη τελικά. Τι λες TechnoPrisoner; Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2009 Που το ξέθαψες βρε MPETO... 5 χρόνια αργότερα! Να μου πείς είναι ευκαιρία να μας πεί και ο TechnoPrisoner αν έβγαλε άκρη τελικά. Τι λες TechnoPrisoner; Tι να πει...έχει πεθάνει από την πείνα περιμένοντας... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bouzoukleri Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2009 Μπά μάλλον "αποφυλακίστηκε" 8) 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση