otto## Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2021 2 λεπτά πριν, cigaret13 είπε Και "σκουπίδια" όπως Οικονομόπουλο, Βέρτη και σία.... τέλος πάντων, αυτά τα πως τα λένε.., λαικοποπροκ! +1 Όθωνα, ότι ζητάει ο λαός, παίρνει... η κότα έκανε το αυγό η το αυγό τη κοτα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2021 Βρε Όθωνα, μου αρέσει που ρωτάς για Ελλάδα. Για πες μου εσύ που είσαι στα εξωτερικά, υπάρχει κάτι έξω, που θα επιζήσει σε 10 - 20 χρόνια? Αλλάξανε τα κόζα φίλε μου. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, otto## είπε η κότα έκανε το αυγό η το αυγό τη κοτα; Η κότα το αυγό! Μην τα ρίχνουμε όλα στον λαό! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
otto## Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, fusiongtr είπε Βρε Όθωνα, μου αρέσει που ρωτάς για Ελλάδα. Για πες μου εσύ που είσαι στα εξωτερικά, υπάρχει κάτι έξω, που θα επιζήσει σε 10 - 20 χρόνια? Αλλάξανε τα κόζα φίλε μου. αυτό ήμουν έτοιμος να γράψω. με στο μυαλό μου είσαι φασιον. παντού κάποιου είδους ραπ/τραπ/δεξερωπωςτολενε. 1 λεπτό πριν, cigaret13 είπε Η κότα το αυγό! Μην τα ρίχνουμε όλα στον λαό! ΠΑΣΟΚ για πάντα. χαχαχαχχαχα. αν έβγαινε ενας ζαμπετας δε θα τον ακούγαμε; δε ξέρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, otto## είπε αν έβγαινε ενας ζαμπετας δε θα τον ακούγαμε; I don't think so... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
otto## Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, cigaret13 είπε I don't think so... εντάξει εννοω κατι ανάλογο. σκεψου το αλλο. τα γούστα άλλαξαν, οκ. είναι τα νέα στιλ παιγμένα καλα; ειναι καλή μουσική; ασχέτως κατεύθυνσης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alex Raptakis Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2021 5 λεπτά πριν, otto## είπε αν έβγαινε ενας ζαμπετας δε θα τον ακούγαμε; δε ξέρω. Λένα Ζευγαρά και πολύ σου είναι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
otto## Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2021 ειναι παράλογος ο προβληματισμος μου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2021 5 λεπτά πριν, otto## είπε σκεψου το αλλο. τα γούστα άλλαξαν, οκ. είναι τα νέα στιλ παιγμένα καλα; ειναι καλή μουσική; ασχέτως κατεύθυνσης. Σήμερα η μουσική δεν αφήνει τόσα λεφτά όσο παλαιότερα (μιλάω για την Ελλάδα), οπότε γιατί να ασχοληθούν οι διάφοροι μάνατζερς και σία....; Έσοδα από που; Από πωλήσεις ή από συναυλίες και μαγαζά; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, Alex Raptakis είπε Λένα Ζευγαρά και πολύ σου είναι Δεν την ήξερα, την γκούγκλαρα και την έμαθα. ΘΕΑ!!!! Ήμαρτον! Επεξεργασμένο 23 Ιανουαρίου 2021 από cigaret13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση