otto## Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Παραθέτω έναν προβληματισμό που έχω εδώ και χρόνια. Ίσως να είναι αφελής, ίσως χαζός, ίσως να είναι λόγω έλλειψης παρακολούθησης των πραγμάτων. Υπάρχει σήμερα καλό ελληνικό τραγούδι; Τι εννοώ: Γράφεται τα τελευταία χρόνια ελληνικό ροκ, λαϊκό, ελαφρύ κλπ τραγούδι ποιοτικό που να έχει τα φόντα να επιζήσει στα χρόνια; Υπάρχουν σήμερα τραγουδιστές, τραγουδοποιοί, συνθέτες, ροκάδες, μπουζουξήδες εφάμιλλοι των τεράτων ή έστω των "καλών" που έβγαλε η Ελλάδα από το 1940 και μετά; Δε θέλω να επιμείνω σε ονόματα διότι τα γούστα είναι ποικίλα και δε θέλω να παρεκτραπεί η συζήτηση στο αν ο Ξαρχάκος ή η Μαρινέλλα ή ο Μούτσης ή ο Μαχαιρίτσας ή η Αλεξίου ή ο Νταλάρας ή ο Χατζιδάκις ή ο Κραουνάκη (τυχαία ονόματα) ήταν όντως τέρατα ή όχι. Ίσως να έχω χάσει επεισόδια λόγω κατοικίας στο εξωτερικό τη τελευταία δεκαετία. Τι παίζει; Επεξεργασμένο 23 Ιανουαρίου 2021 από otto## Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2021 2 ώρες πριν, otto## είπε Τι παίζει; Τραπ 3 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alex Raptakis Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2021 5 λεπτά πριν, Superfunk είπε Τραπ Μόνο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Άγιος Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2021 Θα έγραφα κάτι αλλά το γούστο μου στη μουσική πέρασε και δεν ακούμπισε σε σχέση με το τι ακούει ο κόσμος, υποκειμενικά πράγματα. Δεν θα μου λείψει πάντως το πομπώδες ύφος Παπακωνσταντίνου - Μαχαιρίτσα. Δεν γίνεται χωρίς να πούμε ονόματα. 2 kavagio for strings Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
otto## Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Άγιος είπε Θα έγραφα κάτι αλλά το γούστο μου στη μουσική πέρασε και δεν ακούμπισε σε σχέση με το τι ακούει ο κόσμος, υποκειμενικά πράγματα. Δεν θα μου λείψει πάντως το πομπώδες ύφος Παπακωνσταντίνου - Μαχαιρίτσα. Δεν γίνεται χωρίς να πούμε ονόματα. Εγραψα: Δε θέλω να επιμείνω σε ονόματα διότι τα γούστα είναι ποικίλα και δε θέλω να παρεκτραπεί η συζήτηση στο αν ο Ξαρχάκος ή η Μαρινέλλα ή ο Μούτσης ή ο Μαχαιρίτσας ή η Αλεξίου ή ο Νταλάρας ή ο Χατζιδάκις ή ο Κραουνάκη (τυχαία ονόματα) ήταν όντως τέρατα ή όχι. Δε διαφωνω. Μπορείς να γράψεις ό,τι θες. Ακόμα και αν ο παπακωνσταντινου δε σου αρέσει, διαφωνείς ότι αντεξε στο χρόνο; Από τα σημερινά τι θα επιζήσει πάνω από 3 βδομαδες; Επεξεργασμένο 23 Ιανουαρίου 2021 από otto## Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
otto## Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Superfunk είπε Τραπ Εγραψα: Υπάρχουν σήμερα τραγουδιστές, τραγουδοποιοί, συνθέτες, ροκάδες, μπουζουξήδες εφάμιλλοι των τεράτων ή έστω των "καλών" που έβγαλε η Ελλάδα από το 1940 και μετά; Εμπορικοί ηταν και ο παριος και η Αλεξίου. Ηταν όμως φωναρες. Σήμερα είναι έστω οι εμπορικοί εφάμιλλοι; Επεξεργασμένο 23 Ιανουαρίου 2021 από otto## Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, otto## είπε ροκάδες Έβγαλε η Ελλάδα ροκάδες? Πρώτη φορά το ακουω Επεξεργασμένο 23 Ιανουαρίου 2021 από Superfunk www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
otto## Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Superfunk είπε Έβγαλε η Ελλάδα ροκάδες? Πρώτη φορά το ακούω αυτό. σε ικετεύω μπορείς να αφουγκραστεις το πνεύμα μου; αυτό κατάλαβες από τον προβληματισμό μου; ζαμπετα έστω; συνθετη λαϊκό έστω; είναι κανονικη ερώτηση. Επεξεργασμένο 23 Ιανουαρίου 2021 από otto## Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, otto## είπε σε ικετεύω μπορείς να αφουγκραστεις το πνεύμα μου; αυτό κατάλαβες από τον προβληματισμό μου; ζαμπετα έστω; συνθετη λαϊκό έστω; είναι κανονικη ερώτηση. Οι πιτσιρικάδες πάντως, που είναι και το μέλλον, ακούνε τράπ. ΜΟΝΟ τραπ. Τώρα αν υπάρχουν όλοι αυτοί που λες μάλλον θα υπάρχουν αλλά μόνοι τους τα γράφουν και μόνοι τους τα ακούνε, άντε και καμμία δεκαριά φίλοι.... Έτσι κι αλλιώς δισκογραφία δεν υπάρχει και το μόνο που παίζει είναι το YouTube εκεί μπορείς εύκολα να δεις τι συμβαίνει μουσικά στη χώρα. Επεξεργασμένο μόλις από Superfunk Επεξεργασμένο 23 Ιανουαρίου 2021 από Superfunk 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2021 17 λεπτά πριν, Superfunk είπε Οι πιτσιρικάδες πάντως, που είναι και το μέλλον, ακούνε τράπ. ΜΟΝΟ τραπ. Επεξεργασμένο μόλις από Superfunk Και "σκουπίδια" όπως Οικονομόπουλο, Βέρτη και σία.... τέλος πάντων, αυτά τα πως τα λένε.., λαικοποπροκ! 19 λεπτά πριν, Superfunk είπε Τώρα αν υπάρχουν όλοι αυτοί που λες μάλλον θα υπάρχουν αλλά μόνοι τους τα γράφουν και μόνοι τους τα ακούνε, άντε και καμμία δεκαριά φίλοι.... Επεξεργασμένο μόλις από Superfunk +1 Όθωνα, ότι ζητάει ο λαός, παίρνει... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση