gmoukou Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2021 Εγώ περιμένω πως και πως τον @fusiongtr απλά για να δω αυτές τις relic'd χορδές. 2 "Και μες την τέχνη πάλι, ξεκουράζομαι απο τη δούλεψή της" Κ.Κ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2021 44 λεπτά πριν, gmoukou είπε Εγώ περιμένω πως και πως τον @fusiongtr απλά για να δω αυτές τις relic'd χορδές. Και να 'σαι σίγουρος πως θα δηλώσει ως αγαπημένη του κιθάρα αυτή με τις παλαιότερες χορδές. 2 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2021 Moderator Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Έχουν περάσει μερικές κιθάρες απ'τα χέρια μου την περασμένη δεκαετία, είχα φτάσει να έχω 3-4 κάποια στιγμή. Εν τέλει έμεινα με μία (προσωρινά ελπίζω), αλλά αυτή είναι η κιθάρα μου, χωρίς να εξηγείται το γιατί. Είναι η πρώτη μου Τέλε, ενώ πέρασα πολλά χρόνια ως Στρατοκαστεράκιας. Κάτι έγινε όμως με αυτή την κιθάρα και με το που την έπιασα κουμπώσαμε. Έχει vintage specs/parts εκτός από 2 πράγματα, το 9.5 radius και τον Dimarzio Chopper T στη γέφυρα (μαγνήτης συνδεδεμένος με τον Richie Kotzen). Δυστυχώς την κιθάρα αυτή την πήρα σε περίοδο που πλέον δεν έπαιζα live και όσο περνάει ο καιρός το βλέπω όλο και πιο απίθανο να συμβεί. Ούτως ή άλλως νιώθω πιο άνετα πίσω από το home studio, παρά μπροστά στη σκηνή. Ορίστε και μία γιορτινή φωτό. Tokai TTE-50, εξ Ιαπωνίας. Επεξεργασμένο 22 Ιανουαρίου 2021 από BillTrantos 10 More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
matawan Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2021 Αυτή. Jazzmaster AVRI με Lollar Charlie Christian για neck και επίσης κάποιον Lollar για bridge που τώρα ξεχνάω ποιος είναι. Αυτή θα μπορούσε άνετα να ειναι η μόνη κιθάρα που έχω. 13 It's a shame stupidity isn't painful. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2021 Αν είχα μία κιθάρα θα ήταν αυτή καμμία άλλη, ή ίσως η επόμενη 335 style κατασκευή μου 9 Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Miltos23 Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2021 Αν και οι περισσότεροι ειστε παραδοσιακοί με tele, strat κλπ θα τολμήσω να κανω τη διαφορά με μια Ibanez prestige 2570 vsl του 2004 η οποία με συντροφεύει από τότε έχοντας κάνει πολλά λάηβ και ηχογραφήσεις. Γύρω στο 2005 εγκατέστησα το fernandes sustainer και το tremol-no (απο το οποίο έχω παράπονα βέβαια κάποια στιγμή θα αντικατασταθεί με ξύλινο τάκο). Με τον καιρό έφυγαν όλοι οι μαγνήτες και βρεθηκα με έναν high output στην μεσαια θέση, δεν θυμαμαι καν ποιος ειναι, και ένα 59 custom hybrid στη γεφυρα https://www.seymourduncan.com/single-product/59-custom-hybrid Μετα απο τόσα χρονια έχω να πω ότι έχω συγκλονιστεί ότι ο πενταθέσιος διακόπτης και το volume pot δεν έχουν χαλασει (!!) ούτε παρουσιαζουν ενοχλητικά χρατσα - χρούτσα. Επίσης η κιθάρα αποκτήσει ένα relic που μου αρέσει. Τέλος είναι τόσο μοναδική στις μόντες που αν ποτε την δειτε εκεί έξω χωρίς εμένα τότε πιθανότατα μου την έχουν κλέψει! 8 All the money of the world can't buy me Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2021 Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Η πρωτη μου αγαπη και μοναδικη, κυριως για συναισθηματικους λογους. Fender USA Strat Plus 1997 Την πηρα δοκιμαζοντας αναμεσα σε πολλα ιδια μοντελα απο το υπογειο stock του Στολλα στη Πατρα το φθινοπωρο του 1999 Δεν ξερω τι ΚΣυλο ειναι το σωμα οποιος ειναι γνωστης ας μου πει.... Το μανικι maple/rosewood, locking tuners και φορουσε 3 lace sensors gold μονους. Εχουν περασει παμπολλα σετ απο πανω της και τελικα κατεληξε με tonerider classic blues. Εχει γραψει απειρες ωρες σε μαγαζια και στουντιο μεχρι το 2013 Μπαρουτοκαπνισμενη και δεν εχει πει οχι πουθενα. Απο το 2013 που εκλεισε το μαγαζι που δουλευα, δεν εχει παιξει καθολου...με λυπει πραγματικα...δεν θελω να πιστεψω οτι δεν θα βγει αλλο σε live. Θελω να αναβαθμισω το τρεμολο για να σκαει περισσοτερο (φουλ steel ) κλπ Ειχα γυρω στις 15 αναμεσα τους ej signature, 4 rockinger parts, prs se, godin freeway, hondo LP και αλλες που εχω ξεχασει. Ποτε δεν ενιωσα οπως με αυτη και ουτε προκειται...παντα παρεουλα με τον mark iii, ελπιζοντας... Να ειστε ολοι καλα. Επεξεργασμένο 2 Μαρτίου 2021 από spimav_z 6 Mesa/Boogie & Strato Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, spimav_z είπε Δεν ξερω τι ΚΣυλο ειναι το σωμα οποιος ειναι γνωστης ας μου πει.... Alder 8 ώρες πριν, spimav_z είπε και φορουσε 3 lace sensors gold μονους. ξαναβαλε τους ΧΘΕΣ ειναι ολα τα λεφτα σε αυτη την κιθαρα. Εχω και εγω μια του 1997 και ειναι σαφως η καλυτερη strat που εχω παιξει στη ζωη μου ,γενικα αυτο το μοντέλο ειναι η καλυτερη strat ever για εμενα αλλα με τους στοκ LS.... εδω ολη η ιστορια της and than some https://xhefriguitars.com/page2.html Επεξεργασμένο 3 Μαρτίου 2021 από Superfunk www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marioG542 Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2021 Share Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2021 Κ εμενα η αγαπημενη και αυτη που μενει παντα πισω ειναι μια strat plus του '89! Με 57/62 μαγνητες! 2 http://smart.noiz.gr/user_listings.php?id=14471 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, spimav_z είπε Θελω να αναβαθμισω το τρεμολο για να σκαει περισσοτερο (φουλ steel ) κλπ αν βαρυνεις τη γεφυρα με ενα steel block θα εχεις ΛΙΓΟΤΕΡΟ attack, δεν θα "σκαει" περισσότερο η κιθαρα δηλ αλλα θα έχει λιγο παραπάνω sustain. Επεξεργασμένο 3 Μαρτίου 2021 από Superfunk www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση