gkourmoul1 Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Έκανα μια προσπάθεια σε ένα ωραίο backing track που βρήκα. (Εχει αρκετα λαθακια, διοτι εκανα ενα take και το αφησα ως εχει) Your browser does not support the HTML5 audio tag G minor blues.mp3 Επεξεργασμένο 20 Ιανουαρίου 2021 από gkourmoul1 8 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vale Rossi Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2021 Πολύ ωραίο. Πες μας και το gear που χρησιμοποίησες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2021 8 ώρες πριν, Vale Rossi είπε Πολύ ωραίο. Πες μας και το gear που χρησιμοποίησες. Ευχαριστω! Χρησιμοποιησα τα ευρισκουμενα, δλδ στρατ και orIgin 20, μπουσταροντας με dark matter. Με line out στην καρτα. Δεν εκανα καμια ρυθμιση. Ανοιξα ενισχυτη, επαιξα, εκλεισα ενισχυτη και τελος. Βγηκε λιγο dark ο ηχος, εν τελει. 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
roberto30 Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2021 Παιχταράς, όπως πάντα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2021 δεν συζητώ το παίξιμο που είναι κορυφαίο ως συνήθως, αν και πρόσφατα γέρνει προς Gary Moore (είναι μια πρόοδος όπως και να το κάνουμε) και φυσικά το μπακιτρακι που ανεβάζει την ποιότητα. Εχω ένσταση στον ήχο, που για τα δεδομένα σου μου βγαίνει πολύ μπουκωμένος. Δεν ξέρω με τι έπαιξες, έχω χάσει τη μπάλα, αλλά δεν είναι από τους καλύτερους ήχους σου. 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
loucas Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2021 Ωραιος ο παικτης και με feel. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2021 Κακος ηχος, Δημητρη, οντως. 5 λεπτα εκατσα στο pc και δεν εκανα καμια ρυθμιση σε αλλον ενισχυτη απο τον συνηθισμενο. Εκανα ενα take και τελος. Ηθελα να πω την ιστορια μου και μετα να συνεχισω την δουλεια που εκανα. Να 'σαι καλα Λουκα. Το παιξιμο ειναι μετριο, αλλα προσπαθησα να παιξω με καρδια, που λεν και οι μπουζουξηδες. Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
qesh Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2021 6 ώρες πριν, gkourmoul1 είπε Βγηκε λιγο dark ο ηχος, εν τελει. καθολου dark δεν ειναι, μια χαρα ειναι Thank God for the rain.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Έκατσα και ρύθμισα τον origin με το dark matter, ώστε να βγάλει σωστό ήχο. Κάπως έτσι έπρεπε να ακουστεί το χθεσινό κλιπ. Your browser does not support the HTML5 audio tag G minor blues 1.mp3 Επίσης, έκανα ηχογράφηση και με τον στάνταρ ήχο μου, δηλαδή με τον HT1R και το dark matter, και με την ίδια στρατ. Αυτόν τον ήχο, πάνω κάτω, χρησιμοποιώ σε παραγωγές (αλλά με tele). Your browser does not support the HTML5 audio tag G minor blues 2.mp3 Επεξεργασμένο 21 Ιανουαρίου 2021 από gkourmoul1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
qesh Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2021 οκ το τελευταιο ειναι τελειως διαφορετικο, απο τα αλλα δυο μου αρεσει το πρωτο, αν ηταν λιγο πιο fuzzy ο ηχος θα ηταν σαν τον ηχο στο I love you more than you'll evet know απο BST (Steve Katz) 1 Thank God for the rain.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση