bouzoukleri Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2021 Αν δεν την πιάσω στα χέρια μου δεν θα μου αλλάξει την άποψη πως : Μου φαίνεται αντιαισθητικιά. Χώρια που θεωρώ τα πολλά γιέν που κοστίζει υπερβολή για το πορτοφόλι μου συγκριτικά με μια Squier CV 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
otto## Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2021 3 ώρες πριν, bouzoukleri είπε Αν δεν την πιάσω στα χέρια μου δεν θα μου αλλάξει την άποψη πως : Μου φαίνεται αντιαισθητικιά. Χώρια που θεωρώ τα πολλά γιέν που κοστίζει υπερβολή για το πορτοφόλι μου συγκριτικά με μια Squier CV όντως έχουν ακριβύνει πολυ οι prestige. Παλαιότερα κόστιζαν ~1200-1500 € ενώ τώρα είναι στο 2000+. έχουν ενισχυσει πολλη την πιο οικονομική γραμμή στην Ibanez και τα σπρώχνουν ολα προς τα πάνω. παρολαυτα το να συγκρίνεις αυτα τα όργανα με την squier ειναι εντελώς ατοπο. συγκρίνεις μήλα με πορτοκάλια σε ποιότητα και σε ποιο κοινό απευθύνονται εκαστες. λογική σύγκριση θα ήταν με fender usa που ειναι αισθητά πιο οικονομική απο την ibanez (μιλάω για standard μοντέλα). Αν πάμε σε signature fender η τιμη θα ήταν παρόμοια με την Ibanez και ισως η ποιότητα οχι αντιπροσωπευτικη. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bouzoukleri Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2021 55 λεπτά πριν, otto## είπε λογική σύγκριση θα ήταν με fender usa που ειναι αισθητά πιο οικονομική απο την ibanez (μιλάω για standard μοντέλα). Αν πάμε σε signature fender η τιμη θα ήταν παρόμοια με την Ibanez και ισως η ποιότητα οχι αντιπροσωπευτικη. σωστή παρατήρηση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2021 https://www.youtube.com/watch?v=wpBulzzmEFk Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2021 Δεν ηθελα ν'ανοιξω καινουριο θεμα οποτε το κολλαω εδω. Ουτως η αλλως μια μοντερνα κιθαρα βασισμενη σε στρατ (εκτος απο το pickguard κ τα 3-3 tuners) απο την prs μαλλον θα ενδιαφερει οσους διαβαζουν το thread 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση