gkourmoul1 Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2021 Μόλις τώρα, Nestoras είπε Εμένα! Εσυ δεν εχεις tele Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, gkourmoul1 είπε Εσυ δεν εχεις tele Τώρα. Είχα 3. 1)22 Aug 68B 2)Vintage 52 3)Road worn 50's InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2021 5 λεπτά πριν, Nestoras είπε Εμένα! Τι πηρες tele? Εγινες ανθρωπΑς επιτελους! 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, Superfunk είπε Τι πηρες tele? Εγινες ανθρωπΑς επιτελους! Όχι, δεν το αποκλείω όμως. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
otto## Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2021 7 ώρες πριν, dimsonic είπε το ρωτάω με τη λογική ότι ήδη υπάρχει μια ντελουξ και μια απλή τελε Τι παραπάνω θα δώσει, με βάση, το κονφιγκ που έχει? μα δε καταλαβα, τη χρειάζεσαι ή απλά την ειδες και προσπαθείς να δεις αν τη χρειάζεσαι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2021 3 λεπτά πριν, otto## είπε μα δε καταλαβα, τη χρειάζεσαι ή απλά την ειδες και προσπαθείς να δεις αν τη χρειάζεσαι; τωρα τι ερωτήσεις είναι αυτές, μεταξύ κιθαριστών? 4 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
otto## Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2021 56 λεπτά πριν, dimsonic είπε τωρα τι ερωτήσεις είναι αυτές, μεταξύ κιθαριστών? εντάξει. πέρασες το τεστ. Νομίζω ότι τη χρειάζεσαι. Έχει τόσα να σου προσφέρει. Ίσως να κοίταγες κάτι αλλο βασικότερο όμως; Ένα λιγότερο κλασικό χρώμα εννοώ :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2021 Υπαρχει λογος που τα κλασικα ειναι και τα πιο εμπορικα. Ή μηπως τα εμπορικα καταληγουν και γινονται κλασικα? Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
otto## Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, gkourmoul1 είπε Υπαρχει λογος που τα κλασικα ειναι και τα πιο εμπορικα. Ή μηπως τα εμπορικα καταληγουν και γινονται κλασικα? αφού το ορίτζιναλ χρώμα ηταν το σανμπερστ. Λογικό. Κι εμένα η στρατ μου σανμπερστ ειναι και την έχω σκυλοβαρεθεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2021 3 λεπτά πριν, otto## είπε Κι εμένα η στρατ μου σανμπερστ ειναι και την έχω σκυλοβαρεθεί. Ρε συ Όθωνα άλλαξε ότι πλαστικό έχει πάνω του το σώμα και θά'χεις (σχεδόν) μια "καινούρια "κιθάρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση