cigaret13 Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2021 Πολύ καλός! Ας τον fusio να λέει....ζηλεύει! Off topic... τα παλιά "καλά" χρόνια του Νόιζ θυμάμαι ένα παλικάρι σε μισοσκότεινα βίντεο, ημίγυμνο... να σολάρει πολύ ωραία... Εσύ ήσουν; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Dr. No Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2021 Άκου, μια χαρά παίζεις. Είσαι τοπ κιθαρίστας. Μην αγχώνεσαι για το σόλο. Το θέμα είναι να βγαίνει καλά το κομμάτι και να γουστάρει ο κόσμος. Με το σόλο οι περισσότεροι δε θα ασχοληθούνε. Οι μόνοι που θα σε στήσουν στα 10 μέτρα θα ναι τίποτα κιθαρίστες που θα περιμένουν να κάνεις κανά λάθος για να χαρούν από κακία και να ανέβει η αυτοπεποίθησή τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2021 7 ώρες πριν, cigaret13 είπε Πολύ καλός! Ας τον fusio να λέει....ζηλεύει! Off topic... τα παλιά "καλά" χρόνια του Νόιζ θυμάμαι ένα παλικάρι σε μισοσκότεινα βίντεο, ημίγυμνο... να σολάρει πολύ ωραία... Εσύ ήσουν; Κρύβε λόγια.... 2 RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2021 Αφου εβγαλες το σημειο στο 0:32 που ολοι κολωνουν και μαλιστα με wha, απο εμενα thumbs up. Λιγο προσοχη με το τεμπο οπως σου ειπαν και αλλοι και πας για το 10/10. 1 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2021 Κι εγώ με το δεξί παίζω το wah. Στο συγκεκριμένο δεν έχει δυσκολία η χρήση του γιατί το ανοιγοκλείνουμε με το ρυθμό του κομματιού, σαν να χτυπάμε το πόδι στο Ρυθμό. Αν δεν έχεις πρόβλημα στο να χτυπάς το πόδι σου με το ρυθμό, δεν υπάρχει δυσκολία. Δυσκολία θα μπορούσαμε να πούμε ότι θα υπήρχε αν έπρεπε να ανοιγοκλείνεις το wah σε συγκεκριμένες νότες. Για λάιβ είναι σουπερ, έστω κι αν δεν είναι 100% ίδιες όλες οι φράσεις. Μόνο το ρυθμικό γενικά θέλει διόρθωση. 2 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2021 2 ώρες πριν, Spyros Delta είπε Κι εγώ με το δεξί παίζω το wah. Στο συγκεκριμένο δεν έχει δυσκολία η χρήση του γιατί το ανοιγοκλείνουμε με το ρυθμό του κομματιού, σαν να χτυπάμε το πόδι στο Ρυθμό. Αν δεν έχεις πρόβλημα στο να χτυπάς το πόδι σου με το ρυθμό, δεν υπάρχει δυσκολία. Δυσκολία θα μπορούσαμε να πούμε ότι θα υπήρχε αν έπρεπε να ανοιγοκλείνεις το wah σε συγκεκριμένες νότες. Για λάιβ είναι σουπερ, έστω κι αν δεν είναι 100% ίδιες όλες οι φράσεις. Μόνο το ρυθμικό γενικά θέλει διόρθωση. Τα ίδια έγραψα κι εγώ και με κοροδέβουνε Σπύρο μου .... 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2021 5 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Τα ίδια έγραψα κι εγώ και με κοροδέβουνε Σπύρο μου .... Ε τωρα θα κοροδεβουν και εμενα. 1 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, fenderiarhs είπε Αφου εβγαλες το σημειο στο 0:32 που ολοι κολωνουν και μαλιστα με wha, απο εμενα thumbs up. Λιγο προσοχη με το τεμπο οπως σου ειπαν και αλλοι και πας για το 10/10. Ευχαριστώ πολύ. Να είσαι καλά. Ναι όντως χάνει στο τέλος αλλά δεν πάω για το νότα νότα γιατί χαθήκαμε άσε και οτι βαριομαστε ή δεν μπορούμε. Ενα από όλα. 7 ώρες πριν, Spyros Delta είπε Κι εγώ με το δεξί παίζω το wah. Στο συγκεκριμένο δεν έχει δυσκολία η χρήση του γιατί το ανοιγοκλείνουμε με το ρυθμό του κομματιού, σαν να χτυπάμε το πόδι στο Ρυθμό. Αν δεν έχεις πρόβλημα στο να χτυπάς το πόδι σου με το ρυθμό, δεν υπάρχει δυσκολία. Δυσκολία θα μπορούσαμε να πούμε ότι θα υπήρχε αν έπρεπε να ανοιγοκλείνεις το wah σε συγκεκριμένες νότες. Για λάιβ είναι σουπερ, έστω κι αν δεν είναι 100% ίδιες όλες οι φράσεις. Μόνο το ρυθμικό γενικά θέλει διόρθωση. Το ρυθμικό εννοείς τα τελευταία γρήγορα περάσματα? Γιατί γενικά από ότι κατάλαβες είναι και αυτοσχεδιστικο αρκετά και προσπάθησα να τα "χωρέσω" όλα και προφανώς δεν... Δάσκαλε για να μην κρύβομαι θέλει μελέτη μελέτη μελέτη και ειμαι λίγο ερασιτέχνης και φυγόποινος. Επεξεργασμένο 7 Ιανουαρίου 2021 από ignantios RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2021 34 λεπτά πριν, ignantios είπε Δάσκαλε για να μην κρύβομαι θέλει μελέτη μελέτη μελέτη και ειμαι λίγο ερασιτέχνης και φυγόποινος. Το'χεις, μην τρελαίνεσαι. Απλα θελει να στανταρεις μερικα σημεια που δυσκολευεσαι ή ειναι ασαφη και να τα παιξεις μερικες φορες για να "ρεουν" ρυθμικα. 1 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, ignantios είπε ειμαι λίγο ερασιτέχνης και φυγόποινος. Ληστεία? Απαγωγή? Ναρκωτικά? 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση