alexander Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2007 Καταπληκτικό όργανο!!! Αλλα ρε παιδιά θα σου φάει τα αριστερά δάχτυλα για να μπορέσεις να παιξεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alexei Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2007 Καταπληκτικό όργανο!!! Αλλα ρε παιδιά θα σου φάει τα αριστερά δάχτυλα για να μπορέσεις να παιξεις. Ναι όντως.. Βασικά δεν μπορώ να φανταστώ πως θα είναι.. Αλλα δε νομίζω να βολεύει και πολύ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stavrilian Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2007 Περα απο απλωστρα, ή κρεμαστρα οπως το ειδα εγω, εχει και μια ακομη πρακτικη εφαρμογη, δουλευει και ως πριονι με τα ταστα να προεξεχουν ετσι!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2007 Ρε ξεκολλήστε!!!!!!Δεν είναι για να το πάρεις να πας να δουλέψεις μεροκάματο!!!! :wink: :wink: :wink: (Μάλλον, νυχτοκάματο...) Σιγά μην κάνουμε και εργονομική ανάλυση. Κόσμημα είναι όχι εργαλείο... Είναι για να παίξεις 10 λεπτά μία στις τόσες, να βγάλεις κανένα περίεργο ήχο, και κατά τα άλλα να το έχεις να το χαζεύεις. Είναι ότι πιο εμπνευσμένο σε design αντικείμενο έχω δεί τον τελευταίο καιρό. :wink: :wink: :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2007 Χαρίλαε μόνο εσύ με νοιώθεις. ¶λλωστε ποιός χρειάζεται τα εργονoμικά σχεδιασμένα μουσικά όργανα; :P LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2007 Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και στα συλλαλητήρια μέρες που είναι! "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2007 Αχά!!!!! Καλά το ήξερα. έψαξα λίγο στην αποθήκη και..... Κώστα, έχεις ηλεκτροκόλληση MIG? :lol: :lol: :lol: :lol: Δεν κάνω καθόλου πλάκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimicupo Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2007 είναι πανέμορφο ρε τρελλαμένε....πολύ θα γούσταρα μια κιθάρα τόσο τεχνοκρατικά μινιμαλιστική...πολύ όμορφο...αποκλείεται να έχει ήχο μούφα...περίεργο ίσως,αλλά μούφα όχι....τι κρίμα να μη παίζω μπάσσο... Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2007 Όχι αλλά έχω TIG! Έχω και τροχό, φέρτους σωλήνες να γουστάρουμε!!! LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimicupo Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2007 ....μισό λεπτό...άν πρόκειται να παίξετε,καταργήστε τις χορδές....προτείνω έξη δέσμες λειζερ με τους ανάλογους μετατροπείς....και όταν τελειώσει να παίξω κι εγώ λιγάαακι..... 8) Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση