otto## Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2021 17 λεπτά πριν, marathon είπε O Rockinger έχει και βαμμένα...δεν είναι τα φτηνότερα όμως και είναι πολύ καλά. Τώρα πάλι τα πραγματικά καλά kits...πάλι δεν είναι φτηνά έχει απ ό,τι βλέπω 2 βαμένα στρατ σώματα. τελε μονο αφαφο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bouzoukleri Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2021 Καιρό τώρα βλέπω τον Ισπανό, https://clandestineguitars.com/en/categoria-producto/guitars/spareparts-for-guitar/page/2/?orderby=price-desc Υποψιάζομαι έχει τα ίδια προϊόντα με τον GF . Στο μάτι μοιάζουν αρκετά. Δεν έχω αγοράσει αλλά είναι δέλεαρ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
CommonPerson Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2022 Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2022 Καλησπέρα παιδιά, μου 'χει σκαλώσει στο μυαλό να πάρω κάποια οικονομική Firebird-style κιθάρα αλλά ως αριστερόχειρας κατούρησα στο πηγάδι, οπότε το μόνο που βρίσκω είναι κάτι τέτοιο: https://guitarkitfabric.co.uk/left-handed-guitar-kit-firebird-style-7141269434861-en.html Έχει κανείς εμπειρία από kits αυτού του site ή κάποιου παρόμοιου? Είναι τα όργανα playable ή θα είναι για καυσόξυλο (δεν έχω μεγάλες απαιτήσεις). Θα προτιμούσα κάποιο βαμμένο σώμα διότι δε φημίζομαι για κατασκευαστικά σκιλλς αλλά ελλείψει κάποιας σοβαρής εναλλακτικής, το σκέφτομαι να το δοκιμάσω! Yeah, well, you know, that's just like, your opinion, man. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
D'Ailleurs Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2022 Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2022 6 ώρες πριν, CommonPerson είπε Καλησπέρα παιδιά, μου 'χει σκαλώσει στο μυαλό να πάρω κάποια οικονομική Firebird-style κιθάρα αλλά ως αριστερόχειρας κατούρησα στο πηγάδι, οπότε το μόνο που βρίσκω είναι κάτι τέτοιο: https://guitarkitfabric.co.uk/left-handed-guitar-kit-firebird-style-7141269434861-en.html Έχει κανείς εμπειρία από kits αυτού του site ή κάποιου παρόμοιου? Είναι τα όργανα playable ή θα είναι για καυσόξυλο (δεν έχω μεγάλες απαιτήσεις). Θα προτιμούσα κάποιο βαμμένο σώμα διότι δε φημίζομαι για κατασκευαστικά σκιλλς αλλά ελλείψει κάποιας σοβαρής εναλλακτικής, το σκέφτομαι να το δοκιμάσω! συγνώμη αυτός που είναι UK δεν θα πέσει φέσι τελωνείο και ΦΠΑ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
CommonPerson Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2022 Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Νομίζω τα στέλνουν από Γαλλία, είχα επικοινωνήσει μαζί τους να τσεκάρω για τελωνείο και μου είχαν πει ότι δεν υπάρχει θέμα εκτελωνισμού. Κατά τα λεγόμενά τους: Quote Yes you're right no extra vat charge (just delivery about 15euros i think). Edit: επέμεινα ρωτώντας γιατί είδα την υποσημείωση στο product page: * Our Guitar Kits price includes VAT. For European countries and the UK, our delivery charge includes all customs charges, if applied. Εννοείται η απάντηση αφορούσε στη μετά-Brexit περίοδο. Επεξεργασμένο 28 Μαρτίου 2022 από CommonPerson Yeah, well, you know, that's just like, your opinion, man. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση