Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2021 Moderator Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2021 Έφυγε ένα κομμάτι της εφηβείας μου. Ένας κατά τη γνώμη μου κορυφαίος metal κιθαρίστας, που πραγματικά με επηρέασε στο πώς ακούω/παίζω/γράφω μουσική. Ήταν μόλις 41 ετών, αλλά με πολλά και χρόνια θέματα υγείας. Καλό ταξίδι Alexi. Δε μπορώ να το πιστέψω. 2 2 More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rgxinap Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2021 κορυφαίο κοβερ... κριμα τοσο νεο παληκαρι, είχε φτιάξει μια συγκεκριμένη εικόνα με τις κιθάρες του, ESP, μαγνητες EMG, τα μαύρα νύχια, ήταν "Alexi Laiho" signature ... κρίμα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Rebel_Of_South Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ομοίως και για μένα κομμάτι της εφηβείας μου . Μεγάλος παίκτης και συμπαθεστατος σύμφωνα με κάνα δυο rig rundowns που έχω δει Σοκ και μεγάλο κρίμα . Δεν ξέρω τι σκατα συνέβη φέτος ( πέρυσι ) και πεθαίνουν τόσοι πολλοί τόσο νέοι . Δεν έχω συνέλθει καν πχ από τον θάνατο του wrestler Brodie Lee καλά καλά επίσης 41 ετών από αρρώστια Τι να πεις . RIP http://youtu.be/gkURwfjB8W0 Επεξεργασμένο 4 Ιανουαρίου 2021 από Rebel_Of_South 1 "There’s no mystery in my gear. And if any, then it’s hidden between hands, heart and soul. It simply must be the way I play" ~ Criss Oliva Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
D'Ailleurs Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2021 Κρίμα ήταν πολύ νέος και πολύ δυνατός παίκτης. R.I.P.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bouzoukleri Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2021 Ας είναι ελαφρύ το χώμα. Άφησε πάτημα γερό . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Giorgos rockstep Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2021 R.I.P. τι να πει κανείς..τόσο νέος..κρίμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rgxinap Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) άξιοι και οι δύο. Επεξεργασμένο 4 Ιανουαρίου 2021 από rgxinap Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2021 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2021 Στα καλά του ήταν ένας πραγματικά ξεχωριστός παίκτης. Είναι από τους παίκτες της προηγούμενης γενιάς από μένα που πήγαν τη metal κιθάρα ένα βήμα μπροστά. Πρέπει να στρώσω λίγο λωκό να μάθω κάνα κομμάτι. 2 More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση