ex-Dr. No Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2021 5 λεπτά πριν, leon7pap είπε Θα με συνέφερε μήπως να πω στον τύπο που ασχολείται με το shipping να το στείλει με British Airmail ώστε να το παραλάβουν εδώ τα ΕΛΤΑ και να πληρώσω μόνο 15; Δε θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου. Προφανώς τα στέλνουν με ιδιωτική κούριερ γιατί είναι σχετικά ακριβό αντικείμενο και δε θέλουν να χαθεί στο δρόμο, θέλουν να παραλάβεις οπωσδήποτε γιατί διαφορετικά θα πρέπει να σου επιστρέψουν το ποσό. Δε χάνεις κάτι να ρωτήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
leon7pap Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Πάρε την γυναίκα σου ένα ΣΚ στην Αγγλία, και πήγαινε πάρε το χέρι με χέρι. Έτσι θα γλιτώσεις όλα τα έξοδα αποστολής, τελωνείου, και το ενοίκιο του νέου σου σπιτιού, αφού δεν θα σε διώξει απ' το σπίτι. Αν μ'αγαπαει θα καταλάβει..... :-) Ευχαριστω για τις απαντήσεις κύριοι.Επειδη είναι (κάποιας) αξίας θα έχει και C.O.A και δε θέλω να το ρισκάρω...θα το αφήσω ως έχει και ότι είναι....είναι..... Επεξεργασμένο 12 Απριλίου 2021 από leon7pap "The Tone Is In The Gear.....The Skill Is In The Hands" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
xtrm_basses Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2021 Εχει παρατηρήσει κανείς καθηστέρηση σε δέματα απο Αγγλία, ή εγώ έφαγα φόλα? ΥΓ η αποστολή δεν έχει tracking number Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, xtrm_basses είπε Εχει παρατηρήσει κανείς καθηστέρηση σε δέματα απο Αγγλία, ή εγώ έφαγα φόλα? ΥΓ η αποστολή δεν έχει tracking number Μια και περνάνε τελωνείο ένα 2μηνακι το έχεις στο τσεπάκι. Ένα βιβλίο που πήρα εγώ, ατελώς πέρασε μάλιστα, έκανε 42 ημέρες να έρθει, λογικά αν σου κατσικωσουν φόροι και δασΖμοί θα πάρει παραπάνω για εσένα Επεξεργασμένο 30 Σεπτεμβρίου 2021 από Superfunk www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
xtrm_basses Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2021 Ω καημένε εγώ δηλαδή.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2021 Υποψην οτι Αγγλια αυτο τον καιρο εχουμε ξεμεινει απο οδηγους φορτηγων και ειναι ολα τα logistics stretched to the limit, οποτε περαν των καθυστερησεων στα τελωνεια εχεις πιθανον και καθυστερησεις εντος χωρας. Μπρεξιτ μον αμουρ 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
D'Ailleurs Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2022 τελικά ισχύει το τελωνείο από Αγγλία ή όχι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2022 19 λεπτά πριν, D'Ailleurs είπε τελικά ισχύει το τελωνείο από Αγγλία ή όχι; Κανονικά και με το νόμο 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
leon7pap Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2022 49 λεπτά πριν, D'Ailleurs είπε τελικά ισχύει το τελωνείο από Αγγλία ή όχι; Αν ισχύει λέει....ακόμα το φυσάω και δεν κρυώνει....μπάλα σνουκερ υπογεγραμμένη από τον O Sullivan...80e αξία...40 μεταφορικα...110 τελωνειο... Κλάμα.... 1 "The Tone Is In The Gear.....The Skill Is In The Hands" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κβαντική Διεμπλοκή Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2022 Τελικά τι γίνεται πεινάνε οι Άγγλοι η ακόμη; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση