Spyros Delta Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2020 Ναι αυτή είναι. Σε pod hd500. Το κλασσικό μου preset πειραγμένο από το eq του cubase. Ντουπλαρισμένες φυσικα οι κιθάρες όπως στους Μετάπλυτα. Ενδέχεται να βάλω τους emg αν στον κανονικό ενισχυτή κλάνει ο ηχος των roswell. 3 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2020 13 minutes ago, Spyros Delta said: στους Μετάπλυτα. Εγώ Μετάλληρα τους ήξερα. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2020 Administrator Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2020 Ηχάρα στην ηχογράφηση! Τι τους θες τους ιεμτζί. Εγω πάντως είδα ετικέτα τιμής να κρέμεται απο το headstock ή κάνουν τα μάτια μου πουλάκια; Κρατάς τις κιθάρες σου όπως τις τηλεοράσεις με όλα τα αυτοκόλλητα (HDMI, QLED, 5.1 HD, κλπ) στο περιθώριο της οθόνης μήπως ή φτιάχτηκες τόσο που έβαλες να γράψεις με το που την άνοιξες; Μεγεια! 1 Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2020 5 λεπτά πριν, yameth είπε Ηχάρα στην ηχογράφηση! Τι τους θες τους ιεμτζί. Εγω πάντως είδα ετικέτα τιμής να κρέμεται απο το headstock ή κάνουν τα μάτια μου πουλάκια; Κρατάς τις κιθάρες σου όπως τις τηλεοράσεις με όλα τα αυτοκόλλητα (HDMI, QLED, 5.1 HD, κλπ) στο περιθώριο της οθόνης μήπως ή φτιάχτηκες τόσο που έβαλες να γράψεις με το που την άνοιξες; Μεγεια! Ναι μολις εφτασε και βγηκε απο την κουτα. Ενα περιεργο πραγμα ομως. Γιατι γινανε ετσι τα χερια μου? Πρωτη φορα το βλεπω. 3 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2020 18 minutes ago, Spyros Delta said: Ενα περιεργο πραγμα ομως. Γιατι γινανε ετσι τα χερια μου? Βγάζει χρώμα η ταστιέρα. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2020 Moderator Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Spyros Delta είπε Ναι αυτή είναι. Σε pod hd500. Το κλασσικό μου preset πειραγμένο από το eq του cubase. Ντουπλαρισμένες φυσικα οι κιθάρες όπως στους Μετάπλυτα. Ενδέχεται να βάλω τους emg αν στον κανονικό ενισχυτή κλάνει ο ηχος των roswell. Με ό,τι και να παίξεις ηχάρα έχεις Σπύρο, δε μετράει. 2 More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Βγάζει χρώμα η ταστιέρα. Και τι κανω στην προκειμενη? Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 minutes ago, Spyros Delta said: Και τι κανω στην προκειμενη? Δεν ξέρω Σπύρο μου, δεν μου έχει τύχει ποτέ. EDIT: Τώρα είδα ότι η ταστιέρα είναι έβενος. Νομίζω ότι κάποιες φορές, όταν το κομμάτι έβενου που χρησιμοποιούν, δεν είναι αρκετά σκούρο, το βάφουν για αισθητικούς λόγους. Άλλοι το κάνουν και με άλλου είδους ξύλο για να μοιάζει με έβενο, εξαπατώντας τον κόσμο (δεν πιστεύω να είναι τέτοια η περίπτωση εδώ). Λογικά αν το αφήσεις, κάποια στιγμή θα σταματήσει να ξεβάφει. Αλλά δεν είμαι ειδικός. Επεξεργασμένο 28 Δεκεμβρίου 2020 από fusiongtr Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2020 Μετα απο ποση ωρα παιξιμο εγινε αυτο? Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Μετα απο ποση ωρα παιξιμο εγινε αυτο? Αμεσως. Μετα απο 5-10 λεπτα ξερωγω το παρατηρησα? . Επεξεργασμένο 28 Δεκεμβρίου 2020 από Spyros Delta Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση