boukas Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2007 Ρε Μενέλαε τώρα που το έθιξες, πως τα πάει αυτό που μου έλεγες με τα βιολιά; Την παλεύεις με το piano roll ή το παράτησες; "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gerasimos Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2007 Ωπ! Για κάτσε! Τι έχει αλλάξει στην 7.3? Γιατί με ενδιαφέρει το θέμα' date=' έχω σιχτιρίσει με το Midi των pt.....[/quote'] Χωρίς πλάκα, εγώ πήρα την αναβάθμιση από 7.0 σε 7.3 λόγω της δυνατότητας να μεγαλώνεις το ύψος (height) ενός track τραβώντας απλά με το mouse το όριο του. Αυτό που το έκανε το Cakewalk και το Cubase καμιά 10αριά χρόνια τώρα... Πραγματικά, βρήκα την υγειά μου γιατί μου είχαν σπάσει τα νεύρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boody Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2007 και το logic :) http://the-boody.blogspot.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gerasimos Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2007 και το logic :) βεβαίως βεβαίως! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2007 Χωρίς πλάκα' date=' εγώ πήρα την αναβάθμιση από 7.0 σε 7.3 λόγω της δυνατότητας να μεγαλώνεις το ύψος (height) ενός track τραβώντας απλά με το mouse το όριο του. Αυτό που το έκανε το Cakewalk και το Cubase καμιά 10αριά χρόνια τώρα... Πραγματικά, βρήκα την υγειά μου γιατί μου είχαν σπάσει τα νεύρα.[/quote'] Μου κάνεις πλάκα.... ΕΚΑΝΑΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΠΡΟΦΑΝΕΣ?!?!?!? ¶ντε, και με score στην 8.0!! boukaw7, δεν την παλεύω καθόλου. ¶σε, δράμα.... Θα δω τι θα κάνω.... Το σκέφτομαι ακόμα.... Δεν ξέρω πώς να το δουλέψω το θέμα, καθόλου. :( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
leytos Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2007 score υπαρχει δυνατοτητα και με την εκδοση 7.3 ...μετα την αγορα της sibelius απο την avid υπαρχει επιλογη στο menu ....send to sibelius .....βεβαια αυτο σημαινει οτι πρεπει να εχεις αγορασει και το sibelius ww.dus.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2007 ΣΟΒΑΡΑ?!?!?!?!!?!?!?!? Καλά αυτά είναι!!! :):):):) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2007 Γιατί Μενέλαε σκέφτεσαι να πάρεις το σιμπέλιους; Τιμή είδες; "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2007 Όχι βέβαια :) Απλά αυτό μου λέει ότι ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δε θα βάλουν κανονικό score :cry: Εκτός αν πετάξουν κανα κουτσουρεμένο Sibelius Adapted ξέρω γω :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2007 Αν το βάλουν πάντως πάλι καλά να λες! Πάντως βρε Μενέλαε σου έκατσαν τόσο στραβα τα pt σε αυτόν τον τομέα.... Θες να σου δώσω την κάρτα μου tapco link usb, μαζί με το Traktion 2.1 που έρχεται πακέτο και να μου δώσεις τα δικά σου; Έτσι για να σε βοηθήσω το λέω.... Ε; Φανταστικέ μου Μενέλαε; :D :D "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση