dimsonic Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2020 8 hours ago, Superfunk said: Τρομερό κιουνεφε με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BassicallyGuitarist Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 29/12/2020 στις 10:50 ΠΜ, dimsonic είπε Είπα να μή σχολιάσω καθώς δεν έχω κάτι σημαντικό να πώ. Όμως... Από προχθές που είδα αυτό το ποστ σου δεν μπορώ να σταματήσω να γελάω! Τί αστείο που τό πόσταρες σε απάντηση στο κιουνεφέ! Πού το βρήκες ρε άτιμε;...! Επεξεργασμένο 31 Δεκεμβρίου 2020 από BassicallyGuitarist Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, BassicallyGuitarist είπε Είπα να μή σχολιάσω καθώς δεν έχω κάτι σημαντικό να πώ. Όμως... Από προχθές που είδα αυτό το ποστ σου δεν μπορώ να σταματήσω να γελάω! Τί αστείο που τό πόσταρες σε απάντηση στο κιουνεφέ! Πού το βρήκες ρε άτιμε;...! Στην κιθαρα μου... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BassicallyGuitarist Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 23 ώρες πριν, dimsonic είπε Στην κιθαρα μου... Μερακλίδικη κιθάρα! Επεξεργασμένο 1 Ιανουαρίου 2021 από BassicallyGuitarist Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
qesh Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 29/12/2020 στις 2:09 ΠΜ, Superfunk είπε Τρομερό κιουνεφε και παγωτό για αλυσίδα αλλά σαν τον Ali Usta ΔΕΝ έχει Αυτο δεν ειναι μαγνητης? Επεξεργασμένο 1 Ιανουαρίου 2021 από qesh νετα ειδα την αναρτηση του dim Thank God for the rain.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, qesh είπε Αυτο δεν ειναι μαγνητης? Φυσικά και είναι μαγνήτης ....... για τους καλοφαγάδες όμως. Επεξεργασμένο 1 Ιανουαρίου 2021 από fusiongtr 1 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
qesh Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2021 Στις 1/1/2021 στις 9:24 ΜΜ, fusiongtr είπε Φυσικά και είναι μαγνήτης ....... για τους καλοφαγάδες όμως. Αμαν ρε φιλε, και ειπαμε να ξεκινησει με στοχους η καινουρια χρονια , να χασουμε κανα κιλο! 1 Thank God for the rain.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση