Haris Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, Tamtam είπε Αννα και Δέσποινα, τέλος, τραγουδούν και ερμηνεύουν (whatever) καλύτερα από τον Ringo Star, τον Don Henley και τον Levon Helm, για νσ πάμε και σε συναδέλφους σου ντράμερ! Τώρα το χόντρυνες. Τους ντράμερ δεν θα τους πιάνεις στο στόμα σου! ΤΟΥΣ ΝΤΡΑΜΕΡ! Ειδικά εμάς που τραγουδάμε (μισό να σβήσω την φωτιά που έπεσε να με κάψει... εντάξει, την έσβησα). Έλεγα λοιπόν ότι τους ντράμερ δεν θα τους πιάνετε στο στόμα σας. Και ξέχασες και τον Phil. Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Αναφορικά με την ερμηνευτική ικανότητα που ανέφεραν οι φίλοι @fusiongtr και @Superfunk , παίζει - χωρίς να παίρνω και όρκο - να φταίει και το ρεπερτόριο που επέλεξαν οι κοπελιές, το οποίο όπως και να το κάνουμε δεν είναι κι η καλύτερη πλατφόρμα για συγκλονιστικές ερμηνείες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Πάολα (και δεν μπορείτε να με πάρετε με τις πέτρες γιατί δεν υπάρχει κωδικός και ούτε ξέρετε πού μένω), ούτως ή άλλως εξαιρετική λαϊκή φωνή, που έλαμψε όταν τόλμησε να ξεφύγει απ' αυτά που την καθιέρωσαν και να αγγίξει τα "ιερά και όσια". Επεξεργασμένο 28 Δεκεμβρίου 2020 από Haris Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2020 5 minutes ago, Haris said: και ούτε ξέρετε πού μένω .... Σε ένα λεπτό θα ξέρω. Κάτσε να πάρω τηλέφωνο τον gvour που ξέρει που μένουνε όλοι. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2020 5 λεπτά πριν, Haris είπε η Πάολα που ούτως ή άλλως έχει εξαιρετική λαϊκή φωνή, έλαμψε όταν τόλμησε να ξέφυγε απ' αυτά που την καθιέρωσαν και να αγγίξει τα "ιερά και όσια". Νά'σαι καλά βρε Χάρη που μού'φερες το γέλιο ξανά στο χειλάκι μου μετά από πολύυυυ καιρό! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Σε ένα λεπτό θα ξέρω. Κάτσε να πάρω τηλέφωνο τον gvour που ξέρει που μένουνε όλοι. Δεν θα με δώσει στεγνά ο Γιώργης ρε. Είναι φίλος. 2 λεπτά πριν, cigaret13 είπε Νά'σαι καλά βρε Χάρη που μού'φερες το γέλιο ξανά στο χειλάκι μου μετά από πολύυυυ καιρό! Χαίρομαι που σας διασκέδασα αγαπητέ Φώτη. (αλλά τα εννοώ, και εσύ ακόμα και να ήξερες που μένω δεν θα έκανες 500 χλμ. μόνο και μόνο για να με πετροβολήσεις, ε; ) 2 Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, Haris είπε Χαίρομαι που σας διασκέδασα αγαπητέ Φώτη. (αλλά τα εννοώ, και εσύ ακόμα και να ήξερες που μένω δεν θα έκανες 500 χλμ. μόνο και μόνο για να με πετροβολήσεις, ε; ) Χάρη μου τυγχάνω ειρηνιστής..... Εντάξει κάποιες στιγμές (όπως με τα "ιερά και όσια..." ) μπορεί να "ξεφύγω".... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Άγιος Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2020 βάλτε και κανένα βίντεο ως παράδειγμα να καταλαβαίνουμε τι λέτε kavagio for strings Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
otto## Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2020 53 minutes ago, Άγιος said: βάλτε και κανένα βίντεο ως παράδειγμα να καταλαβαίνουμε τι λέτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2020 1 hour ago, Άγιος said: βάλτε και κανένα βίντεο ως παράδειγμα να καταλαβαίνουμε τι λέτε Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Rebel_Of_South Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2020 Εγώ , πάντως , την χροιά της Παολα ( σε σημεία ) την γουστάρω πολύ . Τώρα αν είναι καλή δεν ξέρω , δεν έχω καμία γνώση φωνητικής για να κρίνω "There’s no mystery in my gear. And if any, then it’s hidden between hands, heart and soul. It simply must be the way I play" ~ Criss Oliva Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση