Αετός Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2020 Άντε να φύγεις, ρε γαμημένο 2020. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2020 https://www.google.com/amp/s/www.rollingstone.com/music/music-news/leslie-west-dead-1106777/amp/ ΜΕΓΑΛΟΣ.... μεγαλη επιρροή οταν ηξερα 3+1 ακορντα.... 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 'Οχι ρε π%#στη μου, όχι. Επεξεργασμένο 23 Δεκεμβρίου 2020 από fusiongtr Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2020 Και τι θα έρθει βρε Δημήτρη? Το μαμημένο το 2021? Από εδώ και πέρα δυστυχώς .... επτωχεύουμεν συνέχεια. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannisp Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2020 Μεγάλη μορφή..100%ροκας..ανεβαινε μεγάλο Γολγοθά κ αυτός...ας ξεκουραστεί ο άνθρωπος τουλάχιστον. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2020 6 hours ago, yannisp said: Μεγάλη μορφή..100%ροκας..ανεβαινε μεγάλο Γολγοθά κ αυτός...ας ξεκουραστεί ο άνθρωπος τουλάχιστον. Ετσι ακριβως. Ας αναπαυτει ο γιγαντας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2020 RIP Mississippi King! 1 ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2020 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2020 Administrator Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2020 Αυτη η πλευρά του άλμπουμ ακόμα και σήμερα μου σηκώνει την τρίχα κάγκελο και φέρνει δάκρυα στα μάτια. Αν υπάρχει εφηβικός έρωτας, αυτός ήταν για μένα. Μέρα και νύχτα άκουγα αυτό το live. Τον απόλυτο ορισμό του τι σημαίνει ΡΟΚ κιθάρα. Φίλε μου Leslie έχεις αφήσει πολλά πίσω σου. Και μόνο αυτό να είχες γράψει δεν χρειαζόταν τίποτα παραπάνω. Ο ατσούμπαλος χοντρούλης που είχε περισσότερο ρυθμό στην κιθάρα του απ' ότι ο ντραμερ. Τι φωνή και τι παρουσία. Σήμερα στα γενέθλια μου έφυγες κι εσύ στα 75 και λίγο λίγο θα φύγει και η υπόλοιπη γενιά μας. Θ' ακολουθήσουν άλλοι νομοτελειακά αλλά εσύ θα είσαι εκεί στους πρώτους διδάξαντες. 5 1 Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2020 2 hours ago, yameth said: Σήμερα στα γενέθλια μου έφυγες κι εσύ στα 75 και λίγο λίγο θα φύγει και η υπόλοιπη γενιά μας. Άσε τη κλάψα...δεν είσαι 75!!! Χρόνια πολλά σε όλους! Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση