MaS Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2020 Καλημέρα σε όλους, θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει και να μου δώσει ενα εύρος τιμής για Stratocaster Custom της φωτογραφίας? Ευχαριστώ πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ξεκίνα στέλνοντας ένα emai με τις φωτογραφίες στο [email protected] για να βεβαιωθείς ότι η κιθάρα είναι αυθεντική. Εκτός και αν έχεις το certificate του CS. Την αυθεντική βαλίτσα την έχεις; Φωτογραφίες; Προσωπικά τέτοιο logo στην πίσω μεριά του headstock δεν έχω δει ξανά σε Fender custom shop κιθάρα.... Επεξεργασμένο 23 Δεκεμβρίου 2020 από Superfunk www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2020 5 λεπτά πριν, Superfunk είπε Προσωπικά τέτοιο logo στην πίσω μεριά του headstock δεν έχω δει ξανά σε Fender custom shop κιθάρα.... Για την γέφυρα δεν έχεις να πεις κάτι Sf? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2020 Είναι η ιδέα μου, ή λείπει ένα pot? 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, fusiongtr είπε Είναι η ιδέα μου, ή λείπει ένα pot? Ιδέα σου είναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Dr. No Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, fusiongtr είπε Είναι η ιδέα μου, ή λείπει ένα pot? Είναι custom shop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MaS Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2020 Ευχαριστώ για τα σχόλια. Δυστυχώς δεν έχω την αυθεντική βαλίτσα. Περίπου εύρος τιμής μπορούμε να γνωρίζουμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 55 λεπτά πριν, cigaret13 είπε Για την γέφυρα δεν έχεις να πεις κάτι Sf? Είναι η FR Fender ,υπήρχε στα 90s. 36 λεπτά πριν, MaS είπε Ευχαριστώ για τα σχόλια. Δυστυχώς δεν έχω την αυθεντική βαλίτσα. Περίπου εύρος τιμής μπορούμε να γνωρίζουμε? Αν είναι αυθεντική (μια φωτογραφία ΟΛΌΚΛΗΡΗΣ της κιθάρας , μπροστινή μεριά θα βοηθούσε) : https://reverb.com/item/3563805-fender-custom-shop-usa-1998-contemporary-stratocaster-designed-by-john-suhr Βγάλε ένα 20% αφού δεν έχεις πιστοποιητικό και βαλίτσα . Σε συμβουλεύω ξανά να επικοινωνήσεις με το email που σου έστειλα ώστε να σου πιστοποιήσουν την αυθεντικότητα της κιθάρας, ακόμα και να σου στείλουν ένα αντίγραφο του πιστοποιητικού. Έτσι δεν θα χάσεις αυτό το 20% και θα την πουλήσεις και ευκολότερα μια και είναι πολύ σπάνιο μοντέλο και... it raises eyebrows... (Δες τις αντιδράσεις παραπάνω) Επεξεργασμένο 23 Δεκεμβρίου 2020 από Superfunk 3 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MaS Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2020 Ευχαριστώ πολύ και πάλι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rgxinap Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) εμενα αΦθεντικά μου φαίνεται, με την έννοια οτι θα ήταν πιο δαπανηρό το αναπαράγει κανείς ακριβως το σχέδιο (και αυτη μοιάζει πολυ με αυτη που ποσταρε ο ΣΦ) απο το να αγοράσει απλά την γνησια. Δηλ δεν ήταν ενα ΤΟΣΟ εμπορικό μοντέλο που να δικαιολογεί την επένδυση χρόνου στην πιστη αναπαραγωγή. Επεξεργασμένο 23 Δεκεμβρίου 2020 από rgxinap 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση