dimsonic Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2020 1 hour ago, Superfunk said: ξερει τι κανει η κορη σου. μωρε ασε με να ξέρω κι εγώ κάτι.... άκου αυτό (βάζω απόσπασμα γιατί ...δεν ξέρω δεν θέλει να το ανεβάσει αυτό). Μια μέρα μου πήρε την BR600 έκατσε στο πιάνο και σε ένα απόγευμα το σκάρωσε.... https://www.dropbox.com/s/mu9j12coxgvuzuo/ttc.mp3?dl=0 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2020 ΕΥΓΕ!!!!! ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2020 μια και σας έχω μπόσικους θυμηθείτε και ένα πιό παλιό με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rgxinap Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Dim, ενα θα σου ευχηθω απο καρδιάς : ΥΓΕΙΑ και χαρα, και ευτυχία, και σε περίπτωση που το ξέχασα : ΥΓΕΙΑ πολυ καλή φωνή η κόρη, και μένα η κόρη έχει καμπανα φωνη αλλα ακούει τραπ . Επεξεργασμένο 21 Δεκεμβρίου 2020 από rgxinap 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2020 29 minutes ago, rgxinap said: Dim, ενα θα σου ευχηθω απο καρδιάς : ΥΓΕΙΑ και χαρα, και ευτυχία, και σε περίπτωση που το ξέχασα : ΥΓΕΙΑ πολυ καλή φωνή η κόρη, και μένα η κόρη έχει καμπανα φωνη αλλα ακούει τραπ . θενκ γιου αυτά είναι φάσεις. Θα περάσει. Πίστεψε με. με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2020 Εύγε στην κόρη αλλά και σε σένα Δημήτριε! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
roberto30 Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καθαρές, κρυστάλλινες χαμηλές, κλειδωμένες πάνω στις νότες, γυρίσματα, φαλσέτα, όλο το πακέτο το έχει η κοπέλα! Επεξεργασμένο 21 Δεκεμβρίου 2020 από roberto30 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, roberto30 είπε Καθαρές, κρυστάλλινες χαμηλές, κλειδωμένες πάνω στις νότες, γυρίσματα, φαλτσέτα, όλο το πακέτο το έχει η κοπέλα! Και κούκλα.... παρόλο που έμοιαξε στον μπαμπά...... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
roberto30 Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, cigaret13 είπε Και κούκλα.... Συμφωνώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2020 3 minutes ago, cigaret13 said: Και κούκλα.... παρόλο που έμοιαξε στον μπαμπά...... πήρε κι απ τη μαμά κατι... 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση