sotoman Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2007 1 humbucker 1 single coil ολοι οι πιθανοι συνδυασμοι.... λέτε να δουλέψ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2007 Soto...το κύτταξα 2 λεπτά και με έπιασε πονοκέφαλος. :lol: :lol: :lol: Θέλει μελέτη το πράγμα..!!! :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sotoman Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2007 το ξέρω αφου βαριεμαι και γώ να το ελέγξω :lol: :lol: :lol: πιο ευκολο μου φαίνεται να το κάνω και να δω αν θα δουλέψει :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2007 Τι διακοπτάκια και κακό είναι αυτό;;;Για τι κιθάρα μιλάμε;; 8O You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2007 Τι διακοπτάκια και κακό είναι αυτό;;;Για τι κιθάρα μιλάμε;; 8O όχι.....για κουμπιόφωνο. :lol: :lol: :lol: Κάτσε να δούμε...έχει ενδιαφέρον. Sotoman, στην ουσία (ηλεκτρολογικά) έχεις μια strat (3 μονούς) και θέλεις τις επιπλέον επιλογές πράλληλα/σε σειρά bridge-midlle. Μάλλον μπορείς να πάς με πενταθέσιο επιλογέα (τύπου strat) και στη θέση 4 να έχεις το humbucking αποτέλεσμα. Εκτός αν κάνεις μία συνδεσμολογία τύπου brian may. http://www.treblebooster.com/brian_may_pickup_mod.htm Εδώ να δείς κουμπί και κακό janick μου!!! :lol: :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sotoman Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2007 Τι διακοπτάκια και κακό είναι αυτό;;;Για τι κιθάρα μιλάμε;; 8O όχι.....για κουμπιόφωνο. :lol: :lol: :lol: Κάτσε να δούμε...έχει ενδιαφέρον. Sotoman' date=' στην ουσία (ηλεκτρολογικά) έχεις μια strat (3 μονούς) και θέλεις τις επιπλέον επιλογές πράλληλα/σε σειρά bridge-midlle. Μάλλον μπορείς να πάς με πενταθέσιο επιλογέα (τύπου strat) και στη θέση 4 να έχεις το humbucking αποτέλεσμα. Εκτός αν κάνεις μία συνδεσμολογία τύπου brian may. http://www.treblebooster.com/brian_may_pickup_mod.htm Εδώ να δείς κουμπί και κακό janick μου!!! :lol: :lol: :lol:[/quote'] TI EINAI AYTO!!! MΕ ΕΠΙΑΣΕ ΗΜΙΚΡΑΝΙΑ!!! το δικό μου ειναι απλό στην ιδέα.... και σκέφτομαι μετα απο το volume να βαλω καποιο boost/ αλα κλάπτον... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2007 Πάντως αυτό που έχεις ζωγραφίσει μάλλον δουλεύει (Με μία επιφύλαξη ....ύστερα από 12 ώρες στο γραφείο.... :wink: :wink: ) και δεν έχει και τόσο λιγότερους διακόπτες από την brian may!!! :wink: :wink: EDIT: Σε τι κιθάρα ετοιμάζεσαι να το κάνεις όλο αυτό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sotoman Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2007 δεν ξερω παντως ο neck θα είναι GFS humbucker pro tube lipstick, σαν τις danelectro! φανταζομαι με phase reversal θα μπορώ να βγάλω φοβερούς ήχους... τωρα ψαχνω το επόμενό μου... θύμα :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2007 δεν ξερω παντως ο neck θα είναι GFS humbucker pro tube lipstick' date=' σαν τις danelectro!φανταζομαι με phase reversal θα μπορώ να βγάλω φοβερούς ήχους... τωρα ψαχνω το επόμενό μου... θύμα :lol: :lol:[/quote'] Τι? Στο neck ο διπλός και στη γέφυρα ο μονός? Το έχεις απογειώσει :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2007 Γιατί; Το έχει ήδη κάνει η fender: http://www.fender.com/products/search.php?partno=0137502306 "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση