marathon Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2020 2 minutes ago, dimsonic said: Αν μιλάς για guitar synth όχι. Δεν έχω Roland. Εχω το Fishman. Τότε λάθος σύστημα πήρες 2 minutes ago, dimsonic said: Αλλά μιλάω ΜΟΝΟ για audio σήμα. Όχι midi έχει καμμία σημασία αφού μπαίνεις σε επεξεργασίες (...Cubase) και δεν μπορείς να το παίξεις live? Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ledge Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2020 15 minutes ago, dimsonic said: πιό σοφιστικέ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2020 μα δεν θέλω να κρατήσω midi ήχο. Αυτό το κάνω. Θέλω ήχο audio. Δεν παίζω live. Μιλάω για ηχογράφηση. ίσως δεν έγινε σαφές. Παίζω και ηχογραφώ μια νότα: ντιν. Και θέλω να κρατήσει το σβήσιμό της χωρίς να πέφτει σημαντικά για περισσότερο από τα δλ που θεωρητικά θα κρατήσει από μόνη της ή με τη βοήθεια ενός κομπρέσσορα. μπορώ να το κάνω με κοπτοραπτική. Ρωτάω αν γνωρίζετε κάποιο utility, plugin πείτε το όπως θέλετε ή αν υπάρχει κάτι μέσα στο cubase που χρησιμοποιώ. Δεν θέλω να αγοράσω κάτι που να κοστίζει γι αυτή τη δουλειά πάνω από 10 ευρώ, ούτε με ενδιαφέρουν λύσεις που γίνονται σε άλλα daw. Just now, Ledge said: ναι η επόμενη δοκιμή θα είναι αυτή. Απλά προβληματίζομαι που θα πρέπει να βάλω ρετσίνι στο δοξάρι και θα λερώσω τις χορδές. με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ledge Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2020 2 minutes ago, dimsonic said: η επόμενη δοκιμή θα είναι αυτή. Απλά προβληματίζομαι που θα πρέπει να βάλω ρετσίνι στο δοξάρι και θα λερώσω τις χορδές. αν δεν παίζεις με flatwound, που μοιάζουν με τις χορδές του βιολιού, θα είναι για πέταμα μετά οι χορδές. Και αυτό γιατί το δοξάρι το ρετσινιάζεις σε όλο το μήκος. Αλλιώς δεν παίζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2020 1 minute ago, Ledge said: αν δεν παίζεις με flatwound, που μοιάζουν με τις χορδές του βιολιού, θα είναι για πέταμα μετά οι χορδές. Και αυτό γιατί το δοξάρι το ρετσινιάζεις σε όλο το μήκος. Αλλιώς δεν παίζει με φλατς παίζω και στο μπάσο και στην κιθάρα. Θα το δοκιμάσω αφού τελειώσω πρώτα με τις κοπτοραπτικές. Και ό,τι κάτσει καλύτερα. (αρκεί να βρω το ρετσίνι και να μην έχει γίνει πέτρα) με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ledge Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 9 minutes ago, dimsonic said: να μην έχει γίνει πέτρα) Το ρετσίνι πέτρα είναι. Δεν είναι ρευστό. Το δοξάρι θέλει πολλές φορές πέρασμα για να πάρει ρετσίνι. Αν είναι εντελώς καινούριο, μπορείς να ρίξεις μια σταγόνα οινόπνευμα πάνω του, ή να το χαράξεις ελαφρά, για να εφαρμόζεται καλύτερα. Edit: Επίσης δεν ξέρω κατά πόσο θα καταφέρεις να χτυπάς μόνο μια χορδή/νότα τη φορά. Οι χορδές του βιολιού έχουν πολύ μικρότερο radius από της κιθάρας, και είναι και περισσότερες. Επεξεργασμένο 16 Δεκεμβρίου 2020 από Ledge Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2020 dry ηχος Your browser does not support the HTML5 audio tag dry.mp3 wet ηχος με παραπανω διάρκεια Your browser does not support the HTML5 audio tag wet.mp3 Κάτι τέτοιο θες? Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2020 δυστυχώς δεν είναι μέσα στη θήκη του βιολιού..... Αν το βρω θα το δω... Θενκς Just now, gkourmoul1 said: dry ηχος Your browser does not support the HTML5 audio tag. Your browser does not support the HTML5 audio tag dry.mp3 381.63 kB · 2 downloads wet ηχος με παραπανω διάρκεια Your browser does not support the HTML5 audio tag. Your browser does not support the HTML5 audio tag wet.mp3 1.16 MB · 2 downloads Κάτι τέτοιο θες? αυτά έχουν vibrato με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2020 Να σου ηχογραφήσω χωρίς? Πάλι ιδια θα είναι η διάρκεια 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, dimsonic είπε δυστυχώς δεν είναι μέσα στη θήκη του βιολιού..... Αν το βρω θα το δω... Θενκς Εάν το βρεις το δοξάρι και παίξεις μ'άυτό κιθάρα, θέλουμε φωτογραφίες......! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση