kontras Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2007 http://www.wesleyguitars.co.uk/storefrontprofiles/DeluxeSFItemDetail.aspx?sid=1&sfid=44184&c=282695&i=231365250 Retail £99 Τί παίζει; Dreamers come and go, but a dream's forever Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SamTheRipper Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2007 Nαι πολύ φθνή μου φαίνετα και εμένα.Σίγουρα αυτή είναι που είχε και ο kirk?(λες να της βάζεις μόνος σου υγρό?) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SYZo Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2007 και ο rudolf schenken επαιζε με μια παρομοια κιθαρα o hope, no life, just pain and fear Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kosh Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2007 Πόσταρα το λίνκ με τη wesley απλά επειδή συζητούσατε για κιθάρες απο ακρυλικό. Δέν ξέρω τίποτα άλλο για αυτήν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2007 Ελα ρε κωστα. σημερα παιζεται σερρες? ναι παιζουμε. αρχιζουμε στις 9μιση με 10(ΜΠΟΕΜ). ελα να δεις μια στρατο του 62 πιο relic δε γινεται. μεχρι καμμενη ειναι με φωτια. :D www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2007 Nαι πολύ φθνή μου φαίνετα και εμένα.Σίγουρα αυτή είναι που είχε και ο kirk?(λες να της βάζεις μόνος σου υγρό?) O Kirk είχε μια telecasterοειδή κιθάρα!!! :wink: Επίσης ο φίλος που είπε για passive...Όσο θα ακουστούν οι μεν θα ακουστούν και οι δε :wink: You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
emperador-jr Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2007 http://www.youtube.com/watch?v=B9_q2oAAYHE :D :D :D :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2007 πως είναι έτσι ο καραγκιόζης ούτε να τον βλέπω δεν θέλω :evil: :evil: ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2007 Γιατί τι έχει; Μια χαρά είναι "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2007 χαχαχαχαχα με το μαύρο νυχάκι ειδικά μια χαρά ειναι :lol: :lol: :lol: ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση