gkourmoul1 Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Περιμένοντας να ψηθεί το βραδινό, άνοιξα daw, έπιασα για κάνα μισάωρο το midi keyboard, και έβαλα μέσα ό,τι ήχο βρήκα στο synth. Λίγη μίξη και.. έτοιμο. Το πρώτο μου, αμιγώς ηλεκτρονικό, "κομμάτι". Your browser does not support the HTML5 audio tag electronic piece.mp3 Επεξεργασμένο 12 Δεκεμβρίου 2020 από gkourmoul1 5 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
roberto30 Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2020 Γιώργο σε χαίρομαι γιατί συνεχώς γεννάς ιδέες! Μου άρεσε ο πειραματισμος σου! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2020 Μια μ@λ@κι@ και μιση ειναι Αλλα μου εκανε εντυπωση ηταν οτι δυσκολευτηκα να βρω ποτε θα ξεκιναει ενας -ρυθμικος- ηχος. Δεν υπαρχουν εμφανη 4μετρα ή 8μετρα μερη (οπως εχουμε με τα ετοιμα τυμπανα και τα ηχογραφημενα μερη) και στις περισσοτερες περιπτωσεις ξεκινουσα τους ξεκαρφωτα σε καποιο σημειο. Εντελως διαφορετικη προσεγγιση. Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rgxinap Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2020 pink floyd-ίζει ΑΡΙΣΤΟΣ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2020 μπράβο φίλε. Έχει καλή βάση. Ακούγεται ωραία. Και μπορείς και να το αναπτύξεις κιόλας 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση