gkourmoul1 Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2021 Share Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2021 Σηκώνει πολλή ρύθμιση με τις βιδούλες. Σου προτείνω να τις βάλεις στη θέση τους, να χαμηλώσεις πάλι τους μαγνήτες, και να σηκώσεις ΟΛΕΣ τις υπόλοιπες βίδες από τρεις στροφές. Τις βίδες που βάλεις στη θέση τους, άφησε τις στην αρχική τους θέση, δηλαδή τέρμα σφιγμένες. Θα έχει δυνατό και πιο καθαρό ήχο, με εντονότερο twang. Εναλλακτικά, δοκίμασε να κάνεις το ίδιο όχι με 2 από κάθε μαγνήτη, αλλά με τις κλασικές 3+3 από κάθε μαγνήτη. Δοκίμασέ το και πες μου εντυπώσεις. 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2021 Share Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Σηκώνει πολλή ρύθμιση με τις βιδούλες. Σου προτείνω να τις βάλεις στη θέση τους, να χαμηλώσεις πάλι τους μαγνήτες, και να σηκώσεις ΟΛΕΣ τις υπόλοιπες βίδες από τρεις στροφές. Τις βίδες που βάλεις στη θέση τους, άφησε τις στην αρχική τους θέση, δηλαδή τέρμα σφιγμένες. Θα έχει δυνατό και πιο καθαρό ήχο, με εντονότερο twang. Εναλλακτικά, δοκίμασε να κάνεις το ίδιο όχι με 2 από κάθε μαγνήτη, αλλά με τις κλασικές 3+3 από κάθε μαγνήτη. Δοκίμασέ το και πες μου εντυπώσεις. Τα εχω δοκιμασει ολα αυτα η πληρης αφαιρεση των bass side pole pieces με τους FT δουλεύει καλυτερα για αυτο που θελω (δηλ. καθαρισμα και twang μονο στην Ε & Α και διατηρηση του πιο γεματου ηχου στις υπολοιπες χορδες που ετσι κι αλλιως εχουν πριμα και twang) δηλ. εναν "Ψευτο HILOTRON" μαγνητη στην Ε & Α. Ασε που στην Gretsch μου οι μαγνητες δεν ανεβοκαταβαινουν ετσι ευκολα θελει τρελλη μανουρα με τάκους και λαστιχα και αλλες ιστοριες τρομου , Επεξεργασμένο 23 Μαρτίου 2021 από Superfunk www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nklshp Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2021 Ωραια, βρηκα με τι θα ασχοληθω πριν τον μπακαλιαρο σκορδαλια μεθαυριο. θα βιδωνω, θα ξεβιδωνω και θα αφαιρω βιδες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nklshp Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2021 Στις 23/3/2021 στις 1:32 ΜΜ, Superfunk είπε Τα εχω δοκιμασει ολα αυτα η πληρης αφαιρεση των bass side pole pieces με τους FT δουλεύει καλυτερα για αυτο που θελω (δηλ. καθαρισμα και twang μονο στην Ε & Α και διατηρηση του πιο γεματου ηχου στις υπολοιπες χορδες που ετσι κι αλλιως εχουν πριμα και twang) δηλ. εναν "Ψευτο HILOTRON" μαγνητη στην Ε & Α. Ασε που στην Gretsch μου οι μαγνητες δεν ανεβοκαταβαινουν ετσι ευκολα θελει τρελλη μανουρα με τάκους και λαστιχα και αλλες ιστοριες τρομου , Εστω και καθυστερημενα ακολουθησα την προταση σου, για τους ιδιους ακριβως λογους. Το αποτελεσμα κατα την προσωπικη μου αποψη σε επιβεβαιωνει.!!! Ευχαριστω!!! Τη δοκιμασα μονο με καθαρες ρυθμισεις, για τους αλλους ηχους...βλεπουμε... Εντυπωση μου εκαναν οι τρελες ποσοτητες κεριου που έβγαλα, ξεβιδώνοντας και αφαιρώντας τις βιδες... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2021 3 ώρες πριν, nklshp είπε Εστω και καθυστερημενα ακολουθησα την προταση σου, για τους ιδιους ακριβως λογους. Το αποτελεσμα κατα την προσωπικη μου αποψη σε επιβεβαιωνει.!!! Ευχαριστω!!! Τη δοκιμασα μονο με καθαρες ρυθμισεις, για τους αλλους ηχους...βλεπουμε... Εντυπωση μου εκαναν οι τρελες ποσοτητες κεριου που έβγαλα, ξεβιδώνοντας και αφαιρώντας τις βιδες... H Compton κούκλα. Πρέπει να την απογειωσε την κιθάρα. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geka Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2021 Στις 23/3/2021 στις 1:32 ΜΜ, Superfunk είπε Τα εχω δοκιμασει ολα αυτα η πληρης αφαιρεση των bass side pole pieces με τους FT δουλεύει καλυτερα για αυτο που θελω (δηλ. καθαρισμα και twang μονο στην Ε & Α και διατηρηση του πιο γεματου ηχου στις υπολοιπες χορδες που ετσι κι αλλιως εχουν πριμα και twang Σόρυ που πετάγομαι αλλά είδα κ το παρακάτω. Sf δοκίμασες και αυτό μήπως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2021 5 λεπτά πριν, geka είπε και αυτό ποιό? www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geka Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2021 Ουπσ σόρυ. Αυτό.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2021 1 λεπτό πριν, geka είπε Ουπσ σόρυ. Αυτό.... ναι,απλα δεν μου αρεσε ο ηχος στις unwound χορδες ,προτιμω τον ογκο που εχουν με τον μαγνητη ως εχει. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geka Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Εγώ νομίζω ότι επειδή ήταν μεταχειρισμένοι οι tv Jones που πήρα είναι πειραγμένοι οι πόλοι. Υπάρχει μια ανισσοροπια πχ οι μι και οι σι καντινια είναι πάρα πολύ δυνατές στην γέφυρα ενώ οι μπασες κάπως ασθενικες. Στις μπασες δεν υπάρχει attack στην γέφυρα και μου φαίνεται ότι ακούγεται χαμηλά. Υπόψιν οτι έχω και flat πάνω 11 48. Το balance κάπως προσπαθώ να βρω. Οι tv Jones πάντως φοβεροί μαγνητες Επεξεργασμένο 6 Απριλίου 2021 από geka Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση