κωνσταντινος2 Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Γεια χαρα,περυσι αγορασα μεταχειρισμενον(απο φιλο)εναν Kustom defender 50 v1πριν 10 μερες δουλευε τελεια,σημερα ανοιγοντας τον ενω αναβει κανονικα η ενδεικτικη λυχνια δεν εχω ηχο,οι λαμπες πισω αναβουν κανονικα,εχω δοκιμασει με αλλο ηχειο κανει το ιδιο,τι μπορει να φταιει,ο ενισχυτης ειναι αρκετα παλιος αλλα δουλευε πολυ καλα,υπαρχει περιπτωση να φταινε οι λαμπες;μια βοηθεια να ξερω εστω που να στραφω ειμαι παντελώς ασχετος,ευχαριστω. Επεξεργασμένο 9 Δεκεμβρίου 2020 από κωνσταντινος2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rockhead Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2020 κοιταξε μην εχει καει καποια ασφαλεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
κωνσταντινος2 Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2020 Πρεπει να ανοιξω τον ενισχυτη για να βρω την ασφαλεια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rockhead Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2020 δεν βλεπω να εχει εξωτερικα ασφαλειες ... αν δεν το γνωριζεις το αθλημα καλλιτερα να το κοιταξει καποιος ειδικος 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chiego Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2020 3 )δες την ασφαλεια, που βρίσκετε εκεί που βάζεις το καλώδιο του ρεύματος στον ενισχυτή από κάτω 1)τσέκαρε ότι δεν έχει βγει κανένα καλώδιο από το μεγάφωνο η δεν κάνει καλή επαφή 2) τσέκαρε το βύσμα της κιθάρας ότι έχει κουμπώσει σωστά σε ενισχυτή και κιθάρα 3 )δες την ασφαλεια, που βρίσκετε εκεί που βάζεις το καλώδιο του ρεύματος στον ενισχυτή από κάτω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2020 4 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
κωνσταντινος2 Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2020 ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις δεν εχω προλαβει λογω δουλειας να τον δω,ελπιζω το σκ να το κανω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2020 Guru Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2020 Στις 9/12/2020 στις 10:04 ΜΜ, κωνσταντινος2 είπε ενω αναβει κανονικα η ενδεικτικη λυχνια δεν εχω ηχο,οι λαμπες πισω αναβουν κανονικα Αυτό μπορεί να είναι θέμα της ασφάλειας τροφοδοσίας;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
κωνσταντινος2 Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Γεια χαρά,δεν κατάφερα να βγάλω την ασφάλεια όπως λέει και ο φίλος από πάνω αν ήταν καμένη η ασφάλεια θα άναβε ο ενισχυτής;παραθέτω φωτό με τις λάμπες για δείτε την κατάσταση τους. Επεξεργασμένο 15 Δεκεμβρίου 2020 από κωνσταντινος2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2020 Guru Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2020 33 λεπτά πριν, κωνσταντινος2 είπε Γεια χαρά,δεν κατάφερα να βγάλω την ασφάλεια όπως λέει και ο φίλος από πάνω αν ήταν καμένη η ασφάλεια θα άναβε ο ενισχυτής; Αυτό ρώτησα κι εγώ πιό πάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση