fusiongtr Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2020 1 minute ago, cigaret13 said: Μην ξύνεις πληγές.... Ω, συγγνώμη, έχεις δίκιο .... 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2020 Επιστροφη στο θεμα..... Θέλω κΣανα πισω τα δυο μονο vintage οργανα που ΟΝΤΩΣ μετανοιωσα που πουλησα την χρονια της μεγαλης εκκαθαρισης της vintage συλλογης μου 1966 maple cap tele (σαν ΗΛΙΘΙΟΣ πουλησα αυτη και κρατησα την ...αδερφη της με το rw fretboard γιατι τοτενες δεν μου αρεσε οπτικα τοσο πολυ το maple.....) και .. 1968 drip edge Fender TR με factory JBLs....ο ωραιοτερος Fender amp που ειχα ποτε www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2020 Moderator Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2020 Δε ζητάω πολλά Άγιε Βασίλη, μόνο ένα από αυτά τα 2 και είμαστε κομπλέ. More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2020 Αγιε μου ...τάχουμε πει.... Μην τα ξαναλέμε. Αν είναι κατα δω ο δρόμος σου φέρε αυτό το πλουμιστό κσυλο. Αλλιώς, επειδή αν το φέρεις, κάτι πρέπει να διώξω γιατί ΔΕ ΧΩΡΑΜΕ ΠΛΕΟΝ σ αυτή τη σοφίτα, βολεύομαι με ό,τι έχω. με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2020 Εχω χωρο για μια ακομα Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Πνοή και Νύξη Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2020 Guru Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2020 Hλιθιούθιερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Εγώ πάλι, αν και είμαι μυρωδιάς από πλήκτρα, θα ήθελα αυτό...αλλά δεν ήμουν πολύ καλό παιδί φέτος....! https://roli.com/products/seaboard/rise-25 Επεξεργασμένο 9 Δεκεμβρίου 2020 από marathon Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2020 41 λεπτά πριν, dimsonic είπε Αγιε μου ...τάχουμε πει.... Μην τα ξαναλέμε. Αν είναι κατα δω ο δρόμος σου φέρε αυτό το πλουμιστό κσυλο. Αλλιώς, επειδή αν το φέρεις, κάτι πρέπει να διώξω γιατί ΔΕ ΧΩΡΑΜΕ ΠΛΕΟΝ σ αυτή τη σοφίτα, βολεύομαι με ό,τι έχω. κατσε να στριΠσω λιγο ακομΗ το μαχαιρι στην πληΓΗ www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panorios Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2020 Άγιος Βασίλης και πράσινα άλογα, εγώ τρέχω να δω στις αγγελιες τι πουλάει ο superfunk 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2020 15 minutes ago, panorios said: Άγιος Βασίλης και πράσινα άλογα, εγώ τρέχω να δω στις αγγελιες τι πουλάει ο superfunk Εγω δηλωνω ενδιαφερον για τυχον χαρισματα. Αν εχει καμια 2000 εδω ειμαστε. Και είμαστε μαθημένοι στις βαργιές.... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση