Spyros Delta Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2020 Εγω την ακυρωσα χθες την αγορα χορδων (απο 26/11), πηρα σημερα πισω τα χρηματα (θα κανω αρνηση παραλαβης αν ερθει ποτε το δεμα) και κανονισα για τη Δευτερα αγορα click away Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2020 https://techblog.gr/b2b/i-acs-etoimazetai-na-vgei-nok-aoyt-pane-gia-1-mina-meta-oi-paradoseis/?fbclid=IwAR23CQree_xvQ7HwWbpwshz8hJrS6i9DU8bNyhuWIlydtaMzBuBl4tpAmG0 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2020 Guru Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2020 αυτήν την ζαχαρώνω τελευταία έτσι κι αλλιώς για του σπιτ' άγιε... καθότι ήμανε καλό παιδάκι και δεν δάγκωσα κανα λαιμό με αυτά που είδα και άκουσα φέτος, δεν θα με χάλαγε, ξέρεις εσύ... ΥΓ. plan b... πεθερούλη μ'... αν ο άγιος δεν με έχει σε υπόληψη κι εσύ άσπρα μαλλιά δε διαθέτεις?... και άσπρο μούσι επίσης... ε! όσο για ταράνδους μια που διαθέτεις και γοητεία και hype, δεν έχεις και τίποτις γνωστούς με "ζωηρές γυναίκες" που τους έχεις άχτι να "αγγαρέψεις" με τρόπο?... ιδέες ρίχνω... ο σκοπός αγιάζει τα μέσα (μεταφοράς)... 2 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Dr. No Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2020 Εγώ δε θέλω πολλά, ένα αμαξάκι εκεί πέρα να κάνουμε τις δουλειές μας να πούμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2020 4 hours ago, Πίκος Απίκος said: Εγώ δε θέλω πολλά, ένα αμαξάκι εκεί πέρα να κάνουμε τις δουλειές μας να πούμε Λες να σου πληρώνει ο Άη Βασίλης και τις βενζίνες, τα τέλη κυκλοφορίας και την εφορία? Είχα κάποτε έναν γνωστό που όταν ανακαίνιζε το σπίτι του, πήγαινε με την Mercedes (κομπρέσσορα καμπριολέ είχε), και έπαιρνε όλα τα υλικά. Τι γυψοσανίδες, τι τσουβάλια με ασβέστη και τσιμέντο, τι τσιμεντόλιθους, όλα με την Μερτσέντα τα κουβάλαγε. "Με βλέπει ο κόσμος και γελάει" μου έλεγε τότε. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Dr. No Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2020 27 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Λες να σου πληρώνει ο Άη Βασίλης και τις βενζίνες, τα τέλη κυκλοφορίας και την εφορία? Ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2020 Just now, Πίκος Απίκος said: Ναι Εσύ φίλος, δεν θέλεις Άγιο Βασίλη, τον υπουργό οικονομικών θέλεις. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2020 Guru Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2020 17 ώρες πριν, Πίκος Απίκος είπε Εγώ δε θέλω πολλά, ένα αμαξάκι εκεί πέρα να κάνουμε τις δουλειές μας να πούμε κι εγώ που νόμισα προς στιγμήν όταν είδα την φωτο, ότι ήθελες ως λογική (και στο πνεύμα του φόρουμ) επιθυμία αυτό: δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
otto## Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2020 17 hours ago, Πίκος Απίκος said: Εγώ δε θέλω πολλά, ένα αμαξάκι εκεί πέρα να κάνουμε τις δουλειές μας να πούμε να σε δω στο πρώτο service Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κβαντική Διεμπλοκή Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2020 Εγώ για δώρο ήθελα να κάνει το εμβόλιο ο απόφοιτος του Χάρβαρντ.Το έκανε αλλά αν είναι το κανονικό η απλός ορός δεν ξέρω. Και ένα Nux Cerberus. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση