NorhymeNoReason Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2020 Χρόνια πολλά σε ολους ευχομαι εορταζοντες και μη, με υγεια και ευτυχια, περισσοτερες altered, whole tone & diminished κλίμακες, πολλά 11, 7#9, #11, b13 και άπειρα delay. ! ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ COVID FREE 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnps Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2020 χρονια πολλα σε ολους τους εορταζοντες... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2020 Χρόνια πολλά! 2 Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panorios Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2020 Χρόνια πολλά παιδιά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2020 Guru Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2020 φίλοι σας ευχαριστώ κι εγώ με την σειρά μου όλους σας... συνονόματοι Χρόνια μας πολλά, να ζήσουμε δημιουργικά να μας χαίρονται οι φίλοι μας... 1 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2020 9 minutes ago, npap said: 1. να ζήσουμε δημιουργικά 2. να μας χαίρονται οι φίλοι μας... 1. Έτσι 2. Ακόμα πιο έτσι .... 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2020 Χρονια πολλα και καλα σε ολους! Παντα γεροι και δυνατοι. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση