Stef4 Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2020 35 λεπτά πριν, otto## είπε με όλο το θάρρος, ποσο την πήρες; συγγνώμη για το οφ τοπικ αλλα ηταν τοσο καλη η τιμή ώστε να πας 170 χλμ για epi studio. Δε το λεω υποτιμητικά αλλα δεν έβρισκες αλλη με καλη περιγραφή; εννοείται καλόπαιχτη να ναι Την είχε 200 Είπαμε 150 και τελικά πλήρωσα 130 Αν ήταν απλά μια γρατζουνιά όπως είπε στο τηλέφωνο και ήταν σε λίγο καλύτερη κατάσταση πιστεύω ήταν μια αρκετά καλή τιμή αλλά δυστυχώς δεν ήρθαν έτσι τα πράγματα Ευχαριστώ πολύ ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
otto## Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2020 33 minutes ago, Stef4 said: Την είχε 200 Είπαμε 150 και τελικά πλήρωσα 130 Αν ήταν απλά μια γρατζουνιά όπως είπε στο τηλέφωνο και ήταν σε λίγο καλύτερη κατάσταση πιστεύω ήταν μια αρκετά καλή τιμή αλλά δυστυχώς δεν ήρθαν έτσι τα πράγματα Ευχαριστώ πολύ ! τυπου 1/3 της τιμής της. καλή τύχη με τις επισκευές. 52 minutes ago, gkourmoul1 said: 1. Ταιριαζει οπτικα με τα λοιπα νικελ κανεις πλακα ετσι; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2020 6 minutes ago, otto## said: τυπου 1/3 της τιμής της. καλή τύχη με τις επισκευές. κανεις πλακα ετσι; Προφανώς... Είμαι σίγουρος ότι ο φίλος θα το επαναφέρει στην σωστή του θέση, ή και θα το αφαιρέσει εντελώς, για να δώσει μια πιο σύγχρονη οπτική. Σε όλες τις les paul type κιθάρες, τα έχω ξηλώσει. 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
otto## Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2020 Just now, gkourmoul1 said: Σε όλες τις les paul type κιθάρες, τα έχω ξηλώσει. κι εγω στη μια που έχω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2020 εγώ στις δικές μου δεν βάζω καθόλου 1 Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2020 1 minute ago, nasokosm said: εγώ στις δικές μου δεν βάζω καθόλου Εσένα δε βάζει το εργοστάσιο... 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση