gkourmoul1 Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2020 6 minutes ago, Tamtam said: Προφανώς! Εσυ δηλ. δεν μπορείς? Νομίζω ότι κάθε μουσικός μπορεί να ξεχωρίσει τη νότα που παίζει το όργανό του. Δεν ειναι προφανες. Εαν στο ξεκαρφωτο καποιος σου παιξει μια νοτα στην κιθαρα, 90 στους 100 (ισως και παραπανω) θα κανουν λαθος στην νοτα. Πιθανοτατα να μην πεσουν καν κοντα. 2 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 27 minutes ago, dimsonic said: ωραία τα λέτε, η διαφορά μεταξύ προενισχυτριών ακούγεται από έμπειρους, αλλά μεταξύ μας Am και Bb δεν θέλει εμπειρία θέλει αυτί. Το ίδιο (από την ανάποδη) λένε και οι μηχανικοί ήχου. Όλα είναι θέμα εκπαίδευσης και εμπειρίας, και φυσικά για κάποιους και ιδιαίτερου ταλέντου. Το ίδιο είναι, αυτί θέλουν και τα δύο, άλλοι το αποκτούν μέσω της εμπειρίας, άλλοι μέσω της εκπαίδευσης, άλλοι το έχουν, και άλλοι με κάποιο συνδυασμό των παραπάνω τρόπων. 19 minutes ago, Tamtam said: Προφανώς! Έχεις δηλαδή "απόλυτο αυτί" (perfect pitch)? Εγώ προφανώς και δεν μπορώ όταν ακούσω έναν ήχο να σου πω τι νότα είναι (που θα έπρεπε). Δεν είναι όλοι τόσο χαρισματικοί ή δουλευταράδες βλέπεις. Επεξεργασμένο 8 Δεκεμβρίου 2020 από fusiongtr 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, Tamtam είπε Προφανώς! αν εχεις perfect pitch. το ποσοστο των μουσικων με perfect pitch ειναι πολύ χαμηλο και το το ποσοστο των ανθρωπων γενικα με perfect pitch ειναι ακόμα χαμηλοτερο. αν μπορεις να ξεχωρισεις μια νοτα (δηλ. αν σου παιξω μια ρε στην κιθαρα και μου πεις αμεσως οτι ειναι ρε ) τοτε εχεις PP εχω γνωρισει εντελως ΑΣΧΕΤΟΥΣ με τη μουσικη ανθρωπους (ξερουν μονο αυτα που εμαθαν στην α' δημοτικου με το μεταλοφωνο ) με perfect pitch & ΜΟΥΣΙΚΑΡΕΣ που δεν έχουν. Καλη φαση ομως ειδικα αν παιζεις σε σκυλαδικα. Επεξεργασμένο 8 Δεκεμβρίου 2020 από Superfunk 2 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2020 2 minutes ago, Superfunk said: αν εχεις perfect pitch. Δεν είναι δυνατόν, ταυτόχρονα γράφαμε το ίδιο πράγμα. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Δεν είναι δυνατόν, ταυτόχρονα γράφαμε το ίδιο πράγμα. ειναι ,ειναι αφου ιμε λεχσχι μπιλντερμπεργκ & εχω τα ματια μου ΠΑΝΤΟΥ ,ρωτα και τον @cos_dr Επεξεργασμένο 8 Δεκεμβρίου 2020 από Superfunk 2 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2020 δεν χρειάζεται ΡΡ για να πεις αν κάτι που ακούς είναι μινόρε ή ματζόρε 2 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2020 Just now, dimsonic said: δεν χρειάζεται ΡΡ για να πεις αν κάτι που ακούς είναι μινόρε ή ματζόρε Αφτό ήνε άλλο θέμα φίλως. Ήσε οφτόπικ. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, Superfunk είπε ειναι ,ειναι αφου ιμε λεχσχι μπιλντερμπεργκ & εχω τα ματια μου ΠΑΝΤΟΥ ,ρωτα και τον @cos_dr εγώ έχω perfect pitch. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, cos_dr είπε εγώ έχω perfect pitch. εσυ ισε Κομμουνιστης...αν επαιρνα και εγω ολα αΦτα τα φαρμαΚα που σας εδινε η κομσομολ στον Περισσο θα ημανε ο ΤσαϊκοΦσκι. Επεξεργασμένο 8 Δεκεμβρίου 2020 από Superfunk 4 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2020 4 minutes ago, fusiongtr said: Αφτό ήνε άλλο θέμα φίλως. Ήσε οφτόπικ. τι φοτοπικ am Bb λέμε 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση