fusiongtr Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2020 24 minutes ago, Nestoras said: μου φαινόταν περίεργη η σειρά (ακκόρντων) των πλείστων κομματιών Am-Bb-Gm-Am. Κι αμανήτανε ασούμε F ματζόρε η κλίμακα? 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
qesh Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Nestoras είπε Είσαι λάτρης του Ουσάκ; Ούτε και ξέρω τι είναι αυτό Thank God for the rain.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2020 10 minutes ago, qesh said: Ούτε και ξέρω τι είναι αυτό A stairway to money για τον Νέστορα. 3 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2020 30 minutes ago, qesh said: Ούτε και ξέρω τι είναι αυτό δεν υπάρχει τίποτα σαν ένα καλό ουσακλίδικο γύρισμα 2 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, fusiongtr είπε Κι αμανήτανε ασούμε F ματζόρε η κλίμακα? Πάμε για χιτζάζ! 1 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Dr. No Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, fusiongtr είπε Κι αμανήτανε ασούμε F ματζόρε η κλίμακα? Και γιατί όχι Ρε μινόρε? (Αιολική) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2020 10 minutes ago, Πίκος Απίκος said: Και γιατί όχι Ρε μινόρε? (Αιολική) Το ίδιο λέμε, η D aeolian είναι ο 6ος τρόπος της F major. Με την ίδια λογική θα μπορούσε να είναι G dorian, Α phrygian, Bb Lydian, κλπ. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Dr. No Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Το ίδιο λέμε Το ξέρω, απλά προτιμώ τις μινόρε από τις ματζόρε. 3 λεπτά πριν, fusiongtr είπε η D aeolian είναι ο 6ος τρόπος της F major Της F Ionian Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Πνοή και Νύξη Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2020 Guru Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2020 6 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Το ίδιο λέμε, η D aeolian είναι ο 6ος τρόπος της F major. Με την ίδια λογική θα μπορούσε να είναι G dorian, Α phrygian, Bb Lydian, κλπ. Pexte pank 1 1 Hλιθιούθιερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2020 1 hour ago, Πνοή και Νύξη said: Pexte pank Όχι φίλως, εγώ θέλω απλά πράγματα. Αφτό το πανκ είναι δύσκολο. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση