fenderiarhs Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Οn a serious note............αγοραζα πεταλια αρκετα εως πολυ συχνα. Σταματησα οταν μετα απο πολυ πολυ πολυ πολυ πολυ καιρο κατεληξα στο να εχω τον ηχο που εχω σχεδιασει στο κεφαλι μου και να ειμαι ικανοποιημενος και απο τους ηχους που θελω να μπορω να μιμουμαι στο παιξιμο μου (βεβαια αυτο απαιτει πεταλιερα των 15 πεταλιων αλλα τι να κανουμε.....). Τωρα ειμαι περιπου δυο με τρια χρονια ΚΑΘΑΡΟΣ Το ιδιο ισχυει και για τις κιθαρες μου. Σταματησα στις 6 (3 στρατ, μια LP, μια tele k μια pensa-simile MK κοπια) . Tωρα αν βρω και εναν fender Bassman 59 reissue να τον βαλω να κανει παρεα τον deluxe reverb II μου, εχω κλεισει με αγορες για παντα. Επεξεργασμένο 3 Δεκεμβρίου 2020 από fenderiarhs 1 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, fenderiarhs είπε Οn a serious note.......... +1000 Μετα απο δεκαετιες pedal abuse εχω καταληξει οτι ουσιαστικα το μονο που πραγματικα "χρειαζομαι" ειναι ενα delay & ενα tremolo...αντε και λιγο wah στο τσακιρ κεφι.... παιζω πολυ σπανια με βρωμικο ηχο αλλα ετσι κι αλλιως ο "βρωμικος" ηχος μου ειναι ο ΚΑΘΑΡΟΣ των περισσοτερων εδω μεσα οποτε με ενα οποιοδηποτε light overdrive ειμαι μια χαρα .... και καθολου dirt pedal να μην ειχα δεν θα εσκαγα κι ολας... Ο αγαπημενος μου ενισχυτης (Marshall 1974x) εχει ετσι κι αλλιως εξαιρετικο tube tremolo οποτε σε λιγο με βλεπω μοναχΑ με ενα delay.... Επεξεργασμένο 3 Δεκεμβρίου 2020 από Superfunk 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ekim Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ρε παλικάρια εγώ το σκέφτομαι αλλιώς. Για ποιον λόγο να μην αγοράζουμε πετάλια; Ε για πέστε edit: ή για να το θέσω ποιο σωστά, για ποιον λόγο να μην προσθέτουμε συνεχώς νέα στα ήδη υπάρχοντα. Αφού ξέρουμε ότι και μεταξύ τους ακούγονται διαφορετικά, άρα γιατί να μην έχουμε όσα περισσότερα μπορούμε Επεξεργασμένο 3 Δεκεμβρίου 2020 από ekim 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, marathon είπε για πετάλια μιλάω και εγώ. Εσύ μιλάς για αναλογικά και εγώ για Πσιφιακά! Αυτά τα έχω κι εγώ. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Άγιος Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, marathon είπε Πετάλια αλλάζουμε όταν βγαίνει καινούργιο Guitar Rig ο μόνος λόγος που συνεχίζω να χρησιμοποιώ windows... οι εναλλακτικές μου είναι αυτές: https://alternativeto.net/software/guitar-rig/?platform=linux και πρέπει να κάτσω σοβαρά να τα δοκιμάσω όλα 1 kavagio for strings Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rgxinap Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Το φοβερο και τρομερο guitarix ποτε δεν δούλεψε για μενα, με την έννοια να κάνει κάτι χρήσιμο, κάπως να ακούγεται έστω συμπαθητικά. To Rakarrack όσο ζούσε ήταν ΦΟΒΕΡΟ, τα εφε του ήταν απλα καταπληκτικά, μιλάμε για software Synth ουσιαστικά, realtime tracking , ktl (οτι θυμάμαι λέω, αν πω και καποια χαζομάρα σχωρατε με). Δυστυχώς δεν γίνεται πλεον development. gnuitar αμα κρίνω απο το όνομα ... παραπέμπει σε 80s/90s ... ψόφιο βασικά δουλεύω με ARDOUR2 (πολυ καλό DAW) + το boss me-25 σαν interface αλλά και multi-effect. linux πάντα... windows στο σπίτι ούτε για τον μισο αμαχο πληθυσμό... κόρη windows δικο της, γιος linux Επεξεργασμένο 3 Δεκεμβρίου 2020 από rgxinap 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jet72 Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2020 3 hours ago, Superfunk said: +1000 Μετα απο δεκαετιες pedal abuse εχω καταληξει οτι ουσιαστικα το μονο που πραγματικα "χρειαζομαι" ειναι ενα delay & ενα tremolo...αντε και λιγο wah στο τσακιρ κεφι.... παιζω πολυ σπανια με βρωμικο ηχο αλλα ετσι κι αλλιως ο "βρωμικος" ηχος μου ειναι ο ΚΑΘΑΡΟΣ των περισσοτερων εδω μεσα οποτε με ενα οποιοδηποτε light overdrive ειμαι μια χαρα .... και καθολου dirt pedal να μην ειχα δεν θα εσκαγα κι ολας... Ο αγαπημενος μου ενισχυτης (Marshall 1974x) εχει ετσι κι αλλιως εξαιρετικο tube tremolo οποτε σε λιγο με βλεπω μοναχΑ με ενα delay.... Να το δόγμα που μπορείς να ακολουθήσεις: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 41 λεπτά πριν, Jet72 είπε Να το δόγμα που μπορείς να ακολουθήσεις: Να σου πω ειναι λιγακι πΣεφταρακος μια και εχει always on ενα Fulltone Tube Tape delay που και....εγω να επαιζα μεσα απο αυτο ο ΘΕΟΣ θα ακουγοντουστασανε οποτε οντως με αυτο και ενα tremolo θα ειμαστε κοντα (με τη διαφορα βεβαια οτι εγω ειμαι ο τιποτας και αυτος ενας απο τους μεγαλυτερους κιθαριστες ολων των εποχων...) Επισης μη ξεχναμε οτι ηταν ισως ο ΠΡΩΤΟΣ που χρησιμοποιησε ποτε πεταλι για βρωμα (στο Satisfaction)...πριν ολοι επαιζαν καθαρα σαν και εμενα Επεξεργασμένο 3 Δεκεμβρίου 2020 από Superfunk 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2020 26 λεπτά πριν, Superfunk είπε Επισης μη ξεχναμε οτι ηταν ισως ο ΠΡΩΤΟΣ που χρησιμοποιησε ποτε πεταλι για βρωμα (στο Satisfaction)...πριν ολοι επαιζαν καθαρα σαν και εμενα Για να δείξει τι θα παίξουν τα πνευστά, όχι γιατί του άρεσε. 1 1 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2020 2 minutes ago, Nestoras said: Για να δείξει τι θα παίξουν τα πνευστά, όχι γιατί του άρεσε. και μετα ήρθε ο Otiw Redding με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση