marathon Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2020 Πετάλια αλλάζουμε όταν βγαίνει καινούργιο Guitar Rig 1 1 Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alex Raptakis Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, marathon είπε Πετάλια αλλάζουμε όταν βγαίνει καινούργιο Guitar Rig Ώρα για αλλαγή γιατί πρόσφατα βγήκε το 6 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2020 1 minute ago, Alex Raptakis said: Ώρα για αλλαγή γιατί πρόσφατα βγήκε το 6 Το ξέρω, αλλά θέλει και αλλαγή λειτουργικού (γιατί έχω τερματίσει το μηχάνημά μου)....και ξέρεις σαν συνάδελφος ότι αυτό είναι το ποιό μισητό πράγμα στον κόσμο!!! Είμαι όμως σε φάση αγοράς καινούργιου μηχανήματος...οπότε το παλιό θα φτιαχτεί για μουσική. Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2020 Άλλο ο εξοπλισμός. Εδώ μιλάμε για μόνο πετάλια. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2020 3 minutes ago, fusiongtr said: Άλλο ο εξοπλισμός. Εδώ μιλάμε για μόνο πετάλια. για πετάλια μιλάω και εγώ. Εσύ μιλάς για αναλογικά και εγώ για Πσιφιακά! Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2020 1 minute ago, marathon said: για πετάλια μιλάω και εγώ. Εσύ μιλάς για αναλογικά και εγώ για Πσιφιακά! Δεν το είπα για σένα, για τον Πίκο Απίκο το είπα. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2020 3 minutes ago, fusiongtr said: Δεν το είπα για σένα, για τον Πίκο Απίκο το είπα. Μπαρδόν! 1 Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2020 8 minutes ago, marathon said: θέλει και αλλαγή λειτουργικού Εσύ να βάλεις ερώτηση σε άλλο θέμα φίλως. "Κάθε πότε πρέπει να αλλάζουμε λειτουργικό?" 4 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2020 1 minute ago, fusiongtr said: Εσύ να βάλεις ερώτηση σε άλλο θέμα φίλως. "Κάθε πότε πρέπει να αλλάζουμε λειτουργικό?" Ρε φίλως, την απάντηση την ξέρουμε...όταν το τερματίζουμε. Δεν θα απασχολώ το forum με βλακείες!! 1 Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Γενικα ειναι μια φΘηνουσα διαδικασια... Ξεκινας ολο ορεξη απο εδω το τερματιζεις εδω συνεχιζεις εδω και καταντας εδω . Επεξεργασμένο 3 Δεκεμβρίου 2020 από Superfunk ψψ 1 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση