Superfunk Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2020 Ανέβασα ξανά τα κομμάτια της συνεργασίας μας με τον @matawan με αρκετά καλύτερο mastering. Enjoy! 3 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
leon7pap Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2020 Δεν ειναι το ειδος της μουσικης που θα κατσω ευκολα να ακουσω αλλα αναγνωριζω τον τρομερο ηχο και τη δουλεια που εχει πεσει για να βγει αυτο το αποτελεσμα!Το πρωτο θα το επαιρνα μαζι μου στη ΓΑΥΔΟ και θα το εβαζα λουπα να παιζει κανα τριημερο... Και το δευτερο θα επαιζε τσιτα δυνατα (απο το 1:30 και μετα)....ζορικο!Το τελευταιο θα προσπαθουσα να το χωρεσω καπου μεσα στο casa de papel (εκει στο 2:42 μου αφηνει την αισθηση οτι πικαρει λιγο η κιθαρα....κανει μπαμ σαν το πουρακι το Caprice που προεξεχει απο τα υπολοιπα...) Ευγε (as usual....) 1 "The Tone Is In The Gear.....The Skill Is In The Hands" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, leon7pap είπε εκει στο 2:42 μου αφηνει την αισθηση οτι πικαρει λιγο η κιθαρα....κανει μπαμ σαν το πουρακι το Caprice που προεξεχει απο τα υπολοιπα...) Έχεις απόλυτο δίκιο για την παραμόρφωση αλλά δυστυχώς έτσι γράφτηκε από τον αξιοσέβαστο κιθαρωδό και συνεργάτη μου οπότε δεν μπορούσα να κάνω και πολλά, άλλα έτσι κι αλλιώς ημεθα και ΠΑΝΚ οπότε το άφησα ολίγη παραμόρφωσης δεν έβλαψε ποτέ κανέναν Επεξεργασμένο 28 Νοεμβρίου 2020 από Superfunk 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση